ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίας και ο Ταταρουσάνου

Τραυματίας και ο Ταταρουσάνου

Ο βασικός τερματοφύλακας της Ρουμανίας, Τσιπριάν Ταταρουσάνου, αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού μετά τον Κίρικες, έτσι κλήθηκε στην αποστολή και ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Σίτι, Κοστέλ Παντιλιμόν

Μετά τον κεντρικό αμυντικό της Τότεναμ, Βλαντ Κίρικες, τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας της Στεάουα, Τσιπριάν Ταταρουσάνου.

Πρόκειται για τον βασικό πορτιέρε της εθνικής Ρουμανίας, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη.

Όπως και ο Κίρικες, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ταταρουσάνου δεν θα είναι σε θέση να παίξει την Παρασκευή κόντρα στην Ελλάδα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ των προκριματικών 2014.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτσούρκα, το απόγευμα της Δευτέρας κάλεσε στην αποστολή και 4ο τερματοφύλακα, τον Κοστέλ Παντιλιμόν της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Παντιλιμόν για κάποιους θα έπρεπε να είναι αυτός βασικός στην εθνική, αλλά επειδή λόγω Τζο Χαρτ δεν είχε πολλές συμμετοχές τα δύο τελευταία χρόνια, δεν είχε κληθεί από τον Πιτσούρκα.

Πάντως, με τον Χαρτ να είναι κακός φέτος, ο Παντιλιμόν ήταν βασικός στα τελευταία 4 ματς της Σίτι, έτσι πιθανότατα θα προτιμηθεί για 11άδα αν ο Ταταρουσάνου τεθεί νοκ-άουτ (Μπόγκνταν Λόμποντς της Ρόμα και Σίλβιου Λουνγκ Jr της Άστρα Γκιούργκου οι άλλοι δύο τερματοφύλακες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ