SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Μπασακσεχίρ 1-0: Ο Μπακασέτας την επανέφερε στο δρόμο των επιτυχιών

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας @ 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Το γκολ του Τάσου Μπακασέτα έδωσε στην Τράμπζονσπορ νίκη ζωτικής σημασίας με 1-0 απέναντι στην Μπασακσεχίρ και μείωσε την απόσταση των δύο ομάδων στους δύο βαθμούς.

Η καρέκλα του Αμπντουλάχ Αβτζί έτριζε έπειτα από τις συντριβές κόντρα σε Φατίχ Καραγκιουμριούκ και Αλάνιασπορ, όμως ο Τάσος Μπακασέτας με το γκολ του έδωσε στην Τράμπζονσπορ τη νίκη 1-0 στο σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Μπασακσεχίρ και ηρέμησε τα πνεύματα στις τάξεις των πρωταθλητών Τουρκία, ύστερα από το τέλος του 1ου γύρου στη Süper Lig.

Ο Έλληνας επιθετικός σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Βολκάν Μπαμπατζάν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο 20ό λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ειδικά στο 2ο μέρος πήραν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ουγκουρτζάν Τσακίρ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έγινε αλλαγή στο 81' έχοντας φτάσει τα εννέα γκολ (έχει και άλλες τόσες ασίστ) σε 26 αγώνες με την Τράμπζονσπορ. Ο Μανώλης Σιώπης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ