ΤΟΥΡΚΙΑ

Τράμπζονσπορ - Γκέζτεπε 4-2: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Τράμπζονσπορ έκανε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο στην Τουρκία, καθώς νίκησε την Γκέζτεπε με 4-2. Βασικός ο Σιώπης για τους πρωτοπόρους, πέρασε αλλαγή ο Μπακασέτας.

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο είναι η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, καθώς νίκησε την Γκέζτεπε στην Τραπεζούντα με 4-2.

Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, καθώς σημειώθηκαν τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά (31-43'). Ο Ακμπούναρ άνοιξε το σκορ στο 31', με τους γηπεδούχους να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι στο 34' και το 37', με τους Νουακαέμε και Ομούρ. Ο Αϊντογκού έκανε το 2-2 στο 43', με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Τη νίκη για την ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί, χάρισαν ο Τζανίνι στο 49ο λεπτό και ο Ομούρ στο 53ο λεπτό.

Ο Σιώπης αγωνίστηκε βασικός σε όλο το ματς, με τον Μπακασετά να αντικαθιστά τον Ομούρ στο 75ο λεπτό. Πλέον η Τράμπζονσπορ έχει 18 βαθμούς περισσότερους από τη δεύτερη Κόνιασπορ, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η σύνθεση της Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Πέρες, Ντένσβιλ, Καπλάν, Τρόνσντεν (46' Ερντογάν), Οζντεμίρ (46' Τοκόζ), Σιώπης, Βίσκα, Ομούρ (75' Μπακασέτας), Νουακαέμε (82' Κουάσι), Κορνέλιους (Τζανίνι 46').

Η βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ