ΑΕΚ

Τράμπζονσπορ: Αποσύρεται από τη διεκδίκηση Λιβάγια, γράφουν οι Τούρκοι

Ο απογοητευμένος Μάρκο Λιβάγια στο ΑΕΚ - Ζόρια
Ο απογοητευμένος Μάρκο Λιβάγια στο ΑΕΚ - Ζόρια EUROKINISSI SPORTS

Το φλερτ μεταξύ Τράμπζονσπορ και Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως δεν καταλήγει σε γάμο, με δημοσίευμα απο την Τουρκία να αναφέρει πως η ομάδα της Τραπεζούντας θέλησε να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση του deal με τον Κροάτη φορ της ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, την ίδια ώρα στόχο αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του, με μία από αυτές που περιτριγυρίζουν τον ικανότατο φορ εδώ και αρκετούς μήνες να είναι η Τράμπζονσπορ.

Η συγκεκριμένη πάντως ομάδα όλα δείχνουν πως βγήκε εκτός της κούρσας για τη διεκδίκησή του, με την τουρκική ιστοσελίδα "karadenizgazete.com.tr" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως η "Τραμπ" έκανε πίσω στην υπόθεση Λιβάγια, βλέποντας τον παίκτη να προβάλλει άλλες απαιτήσεις σε σύγκριση με τις αρχικές όσον αφορά στην πληρωμή του.

"Την ώρα που η Τράμπζονσπορ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχει με την Γαλατασαράι, παράλληλα συνεχίζει να διαπραγματεύεται με παίκτες που σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας για το φλερτ της Τράμπζονσπορ με τον Μάρκο Λιβάγια που δεν καταλήγει σε συμφωνία
Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας για το φλερτ της Τράμπζονσπορ με τον Μάρκο Λιβάγια που δεν καταλήγει σε συμφωνία


Ένα απ’ αυτά τα ονόματα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ, όμως υπάρχει πρόβλημα στη μεταγραφή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λιβάγια θέλει να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, ειδικά σε νομισματικά θέματα.

Αν και υπάρχει γενική συμφωνία μαζί του, αποφασίστηκε η Τράμπζονσπορ αποφάσισε να αφήσει αυτή τη μεταγραφή στην άκρη. Παράλληλα, λέγεται πως και η Μπασακσεχίρ προσέφερε συμβόλαιο στον Λιβάγια, με τον Κροάτη επιθετικό να ζητά τώρα επιπλέον χρήματα απ’ την Τράμπζονσπορ", αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ