ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε με την Τράμπζονσπορ, αγωνία για την Εθνική Ελλάδας

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ AP

Ο Τάσος Μπακασέτας έπεσε θύμα της μοίρας, αφού τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή σε ένα παιχνίδι όπου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για την Τράμπζονσπορ, κόντρα στην Αλάνιασπορ. Ανησυχία ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε άτυχος, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Τράμπζονσπορ σημείωσε εξαιρετικό γκολ, όμως στη συνέχεια τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σούταρε έξω από την περιοχή και με μία οβίδα έγραψε το 3-1 στο 32ο λεπτό για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού με την έναρξη του 2ου μέρους τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο τραυματισμός του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας προκαλεί ανησυχία ενόψει των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με Ιρλανδία (16/06) και Γαλλία (19/06) στα προκριματικά του Euro 2024.

Στα του αγώνα, ο Μανώλης Σιώπης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για την ομάδα της Τραπεζούντας που επικράτησε με 5-1. Για τους φιλοξενούμενους, ο Ευθύμης Κουλούρης πέρασε στον αγώνα στο 59'.

Ο Μάρεκ Χάμσικ ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 24' (του το παραχώρησε ο Μπακασέτας).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ