ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τους θέλει συγκεντρωμένους ο Βονόρτας

Τους θέλει συγκεντρωμένους ο Βονόρτας
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας για μια ακόμη μέρα στην διάρκεια της προπόνησης ζήτησε από τους παίκτες του να μην σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός των τριών αγώνων που έχουν οι πράσινοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Απόλυτα συγκεντρωμένους στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θέλει να είναι οι παίκτες του ο Γιάννης Βονόρτας. Ο τεχνικός των πράσινων στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στα τρία ματς που απομένουν και να μην έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους πλην των τριών αναμετρήσεων.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την παρουσία τους στην προπόνηση της Τετάρτης καθώς οι πράσινοι ήταν περισσότερο ορεξάτοι και με μεγαλύτερη διάθεση από ότι τις πρώτες δυο μέρες.

Ο Γιάννης Βονόρτας μάλιστα αρκετές φορές στην διάρκεια της προπόνησης επιβράβευσε με πολλά μπράβο τις προσπάθειες των παικτών του καθώς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση τους στην προπόνηση.

Όσο για την σύντομη ομιλία του είπε στους παίκτες του μεταξύ άλλων: "Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έρχονται. Να τα δώσετε όλα για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι τέλος. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί να είμαστε μια οικογένεια".

Ο αντικαταστάτης του Μαυρία

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Βονόρτας καλείται στο να βρει τον αντικαταστάτη του Χάρη Μαυρία έχοντας τρεις διαφορετικές επιλογές.

Ο τεχνικός των πράσινων θα πρέπει να αποφασίσει ποιος εκ των Κουίνσι, Εσπάρθα ή Ντίνα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον νεαρό άσο ο οποίος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα τελευταία παιχνίδια του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ