ΑΕΚ

Τουρνουά ή δυνατό φιλικό για παρουσίαση

Τουρνουά ή δυνατό φιλικό για παρουσίαση
INTIME SPORTS

Η τοποθεσία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και πλέον, προχωράνε στο δύσκολο θέμα των φιλικών μεταξύ των οποίων και ο τρόπος παρουσίασης της νέας ΑΕΚ στον κόσμο της. Δυσκολία για τουρνουά λόγω Μουντιάλ.

Μετά και την οριστικοποίηση πραγματοποίησης της προετοιμασίας στο Πήλιο, τίθεται το θέμα διοργάνωσης ενός τουρνουά φιλικών το Σεπτέμβρη στην Ένωση, ή έστω ενός δυνατού φιλικού. Πρώτος στόχος είναι Ευρωπαϊκές ομάδες και εδώ είναι το δύσκολο τους θέματος.

Με την επιστροφή των κιτρινόμαυρων από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υπάρχουν σκέψεις προκειμένου η ομάδα να πάρει μέρος σε τουρνουά με ευρωπαϊκές ομάδες. Το ιδανικό είναι να γίνει το τουρνουά στο ΟΑΚΑ, προκειμένου ο κόσμος να γνωρίσει την ομάδα.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες σκέψεις κινούνται γύρω από τη συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο υπάρχουν εμπόδια κυρίως λόγω... Μουντιάλ.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων

Συγκεκριμένα, λόγω του Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι, όλα τα πρωταθλήματα της φετινής σεζόν, θα αρχίσουν νωρίτερα καθώς θα πρέπει να τελειώσουν συγκεκριμένη ημερομηνία, λόγω των εθνικών ομάδων.

Για τον λόγο αυτό, είναι δύσκολο στις αρχές Σεπτέμβρη να βρει Ευρωπαϊκές ομάδες για διεξαγωγή τουρνουά. Εφόσον δεν ευδοκιμήσει θα προτιμηθεί η διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού με σκοπό να παρουσιαστεί η ομάδα μπροστά στον κόσμο της.

'Οπως και να έχει, θεωρείται σίγουρο πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί απέναντι σε ευρωπαϊκή ομάδα, σε ένα δυνατό τεστ, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League 2.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ