ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρέ: "Εδώ θα τελειώσω την καριέρα μου"

Τουρέ: "Εδώ θα τελειώσω την καριέρα μου"
INTIME SPORTS

Χαρούμενοι και ευχαριστημένοι ήταν όλοι οι παίκτες με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατά της φτώχειας, με τον Γιάγια Τουρέ να αποκαλύπτει πως στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του.

Ο Ιβοριανός μέσος, που επέστρεψε στο μεγάλο Λιμάνι και συγκεκριμένα το "Καραϊσκάκη", ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή, ενώ μίλησε και για παλιούς φίλους που αντάμωσε ξανά.

"Ήταν ένα ματς για σημαντικό σκοπό. Μ' αρέσει να βοηθάω όσους έχουν ανάγκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και είδα τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τον έχω στην καρδιά μου. Είχα την ευκαιρία να δω παλιούς φίλους και συμπαίκτες όπως ο Τζόλε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ που ξεκίνησαν όλα. Χάρη στον ΟΣΦΗ έδειξα το ταλέντο μου και κάνω μια καλή καριέρα. Έχω την εντύπωση πως θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου", δήλωσε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Τζόρτζεβιτς: "Ο καιρός θα δείξει αν επιστρέψω"

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, μίλησε για τα μοναδικά συναισθήματα που ένιωσε για την επιστροφή του στο "Καραϊσκάκη", ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει από ένα άλλο πόστο.

"Ήταν ένα παιχνίδια για καλό σκοπό και είχε μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια προσπάθεια του Ολυμπιακού και του ΟΗΕ, που πέτυχε. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια.

Επέστρεψα μετά από 1μιση χρόνο στο "Καραϊσκάκη" και σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Αυτές οι στιγμές δεν περιγράφονται. Μου έχουν λείψει το γήπεδο, η ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιούν πως έχουν... ημερομηνία λήξης. Ο καιρός θα δείξει αν επιστρέψω στην ομάδα", δήλωσε ο μεγάλος αρχηγός του Ολυμπιακού.

Βαλβέρδε: "Ήταν φιέστα"

Και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, αποθέωσε τον κόσμο για την συμμετοχή του, υπογραμμίζοντας πως η ατμόσφαιρα θύμιζε φιέστα.

"Το γήπεδο γέμισε και έγινε αυτό που θέλαμε. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν φανταστική. Είναι σημαντικό κάποιος κόσμος να λύσει τα προβλήματα που έχει. Το παιχνίδι ήταν κατά της φτώχειας και εύχομαι όλοι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Σήμερα πάντως ήταν σαν φιέστα", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Παράπονα Stelioy σε Βαλβέρδε

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, εξέφρασε πολλά παράπονα για την αλλαγή του Ερνέστο Βαλβέρδε: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ειδικά στον Ολυμπιακό που κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να διοργανώσει αυτό το φιλικό. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που παρά την βροχή και τις δυσκολίες, ήρθε στο γήπεδο.

Σήμερα ζήσαμε ωραίες στιγμές, σ' ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο σκοπό. Πάνω που αρχίζαμε να το ευχαριστιόμασταν, ο Βαλβέρδε μας έβγαλε αλλαγή. Σίγουρα τα συναισθήματα ήταν έντονα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο".

Καρεμπέ: "Μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό"

Μοναδικές στιγμές έζησε και ο Κριστιάν Καρεμπέ καθώς αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ όπως αποκάλυψε μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό από κάποιο πόστο.

"Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Είναι τιμή για μένα που γύρισα και για την υποδοχή του κόσμου. Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλοι όσοι ήμασταν παλιά στην ομάδα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε άλλα πόστα και να παρακολουθούν ποδοσφαιριστές για τον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Γάλλος.

Νικοπολίδης: "Ευχαριστημένοι από την ατμόσφαιρα"

Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ατμόσφαιρα όπως δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης: "Πρέπει να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Δεν έχει σημασία το αγωνιστικό, αλλά ο σκοπός που ήταν ιερός. Τόσο εμείς, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά και τα αστέρια που ήρθαν, έμειναν ευχαριστημένοι από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος.

Όσο για τα δύο γκολ του Μήτρογλου είπε: " Αυτός είναι ο Μήτρογλου, τον ξέρουμε, έχει έφεση στο γκολ".

Καραχάλιος: "Ευχαριστημένοι στον ΟΗΕ"

Η φιλοξενία και η διοργάνωση από μεριάς Ολυμπιακού ήταν άψογη και όπως δήλωσε ο Νίκος Καραχάλιος: "Μας ενημέρωσαν από τον ΟΗΕ πως έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός έδειξε σ' όλο τον κόσμο πως είναι μεγάλος συλλογος και παρα τις δυσκολίες δείξαμε ότι αντέχουμε οργανωτικά".

Ούγκο Σάντσες: "Μεγάλη αγκαλιά στους Έλληνες"

Ο βετεράνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ούγκο Σάντσες, μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και το ποδόσφαιρο της χώρας μας: "Θέλω να δώσω μεγάλη αγκαλιά σ' όλους τους Έλληνες που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Έχω ξανάρθει στην Ελλάδα με την Ρεάλ, όπου παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Μ' αρέσει η ευφορία που έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι όλο και καλύτερο, έρχονται μεγάλοι παίκτες και τα πράγματα θα είναι καλύτερα από το 2004".

Νούνο Γκόμεζ: "Δεν είναι αρκετά τα χρήματα"

Για την φτώχεια που πλήττει τον κόσμο μίλησε ο Νούνο Γκόμεζ, ο οποίος τόνισε πως σίγουρα αυτό το φιλικό δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά είναι μια κίνηση.

"Ήταν ένα ωραίο ματς για το ποδόσφαιρο. Μια γιορτή. Ήταν τιμή για μένα να είμαι εδώ και να παίξω μπροστά σ' αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι αρκετά τα χρήματα από το φιλικό, αλλά βοηθάμε και κάνουμε ότι μπορούμε. Έχω φίλους Έλληνες και τον Φερνάντο Σάντος, που είναι πολύ καλός προπονητής. Εμείς οι Πορτογάλοι, είμαστε επιφυλακτικοί με το ελληνικό ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Πορτογάλος.

Φαν Χόιντοκ: "Από 30 φιλάθλους, τώρα σε 30.000"

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο εμφανίστηκε και ο Φαν Χόιντοκ: "Θέλω να δώσω πίσω πράγματα που έχω πάρει από το ποδόσφαιρο, γι' αυτό ήρθα εδώ. Παίζω ερασιτεχνικά και από 30 φιλάθλους που μας παρακολουθούν, τώρα έπαιξα μπροστά σε 30.000. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί, έρχονται καλύτεροι παίκτες, ενώ υπάρχουν και ταλέντα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ