ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ξέρω πως σας αρέσουν οι αλλαγές προπονητών"

Τούντορ: "Ξέρω πως σας αρέσουν οι αλλαγές προπονητών"
Τούντορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ σχολίασε την... προπονητολογία των τελευταίων ημερών τονίζοντας πως "στη Θεσσαλονίκη σας αρέσουν οι φήμες". Παράλληλα ανέφερε πως θέλει έναν πιο σταθερό ΠΑΟΚ στο εξής.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ιγκορ Τούντορ από την εμφάνισή του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ σχολίασε και τα όσα "ακούστηκαν" γι' αυτόν αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα στα τελευταία μέτρα του γηπέδου (όπως είχε πει ο ίδιος στο ματς με την Καλλονή) και το τι άλλαξε: " Δεν ξέρουμε τι άλλαξε. Είναι διαφορετικά ματς, ειδικά αν έχουν πολλές διαφορές. Είδα καλά πράγματα, είδα ένα νέο σύστημα και είμαι ικανοποιημένος. Αυτό το ματς θα μας βοηθήσει για το ματς της Πέμπτης που πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: "Ξέρω πως αρέσει στον κόσμο να συζητάμε για τα συστήματα. Σήμερα θέλαμε να δώσουμε πλάτος στην ομάδα με ακραίους επιθετικούς για να δώσουμε χώρο στον Πέλκα προκειμένου να πάρει προσπάθειες. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης που έδιναν ισορροπία στο κέντρο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτούς".

Για τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: " Όταν βγάζω την ενδεκάδα, δεν κοιτάω την ηλικία του καθένα αλλά κοιτάω ποιοι είναι οι καλύτεροι για την ενδεκάδα. Οι νέοι δίνουν φρεσκάδα αλλά στερούνται εμπειριών εμπειρίες. Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα, με νέους και έμπειρους παίκτες. Αν θες να δεις το μέλλον, χρησιμοποιείς νέους. Αν θες να κερδίσεις, πρέπει να έχεις και έμπειρους στην ομάδα".

Για την συνέχεια: "Από εδώ και πέρα θέλω να δώσω μεγαλύτερη σταθερότητα στην ομάδα. Αυτό δεν το έχω καταφέρει ως τώρα αλλά με την προοπτική των πλέι οφ θέλω να έχω έναν βασικό κορμό 11 παικτών που θα έχουν προτεραιότητα".

Για το αν νιώθει πιο... ήρεμος για το ματς με την Καλλονή μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ: "Όταν έχεις καλή απόδοση, σε βοηθά. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να επιβεβαιώσουμε τα καλά πράγματα που είχαμε σήμερα και να διορθώσουμε. Είναι διαφορετικό το ματς και πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα και το σύστημα που είχαμε σήμερα".

Για το ότι ο Κάτσε δεν ήταν στην αποστολή: " Το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα είναι να διαλέξω το ποιους θα έχω στους πάγκο. Είναι μια απόφαση που παίρνω με τους βοηθούς μου. Δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις αλλά κάποιος πρέπει να τις πάρει. Υπάρχει χώρος μόνο για 11 στο γήπεδο και για επτά στον πάγκο. Υπολογίζω όλους τους παίκτες".

Για το αν είναι ευχαριστημένος για την στήριξη που έχει από την ομάδα μετά τα όσα γράφτηκαν γι' αυτόν τις τελευταίες μέρες: "Δεν ξέρω ελληνικά, δεν καταλαβαίνω τι γράφεται. Έχω καταλάβει πως στη Θεσσαλονίκη σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές προπονητών. Με τις αλλαγές προπονητών που είχαν γίνει, η ομάδα δεν κέρδισε κάτι. Εγώ είμαι καλά, θα είμαι ικανοποιημένος αν μου αναγνωρίσουν πως ξέρω από ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τους παίκτες μου τέλεια, τους υπόλοιπους παίκτες και καταλαβαίνω την νοοτροπία της πόλης. Δεν μπορώ να απαντήσω για τις φήμες. Είμαι εντάξει. Έχω καταλάβει πως όλοι νομίζουν πως ξέρουν από ποδόσφαιρο. Πολλοί νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, ότι θα τα αλλάξουν και θα πάρουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ και το ότι η μπάλα δεν γύριζε πίσω όπως σε άλλα παιχνίδια: " Έχουμε δουλέψει σε αυτό. Μου αρέσει να βελτιωνόμαστε Θέλουμε να παίξουμε πιο κάθετο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δουλεύουμε".

* Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα "κόπηκαν" 7.390 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 57.599,62 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ