ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδα τίποτα..."

Τούντορ: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδα τίποτα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ στάθηκε στην μη ικανοποιητική απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ενώ τόνισε πως ο Μάρκος Βελλίδης αγωνίστηκε γιατί αποκτήθηκε για να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας του "Δικεφάλου".

Για την εμφάνιση, την παρουσία του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και γιατί έπαιξε ο Μάρκος Βελλίδης (έκανε λάθος εκτίμηση στο γκολ της "Ενωσης") και όχι ο Ρόμπιν Ολσεν μίλησε ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την "ένωση":

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν θεωρεί πως για τον ΠΑΟΚ χάθηκε ένα ημίχρονο (το πρώτο) στο ματς με την ΑΕΚ:
" Η ΑΕΚ είχε το πρώτο ημίχρονο και εμείς το δεύτερο. Η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και γι' αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μας έδειξαν μεγάλο σεβασμό στο πρώτο ημίχρονο, είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτό το παιχνίδι για εμάς θα είναι ένα μεγάλο σχολείο".

Για το γιατί έπαιξε ο Βελλίδης και όχι ο Ολσεν:
" Αγοράσαμε τον Βελλίδη για να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας και γι' αυτό ξεκίνησε. Δεν θα τον αφήναμε στον πάγκο για ένα καλό παιχνίδι του Ολσεν. Επρεπε να παίξει".

Για τον Μπερμπάτοφ:
" Ήταν καλός, όχι κακός. Για το τι έγινε στην αποβολή του, δεν είδα και δεν έχω άποψη".

Για το αν η αποβολή του Βούλγαρου είναι αποτέλεσμα των νεύρων που έχει γιατί δεν αγωνίζεται:
" Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγιος που αντέδρασε και δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς".

Για τον Βίτορ:
" Είχε ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο. Θα εξεταστεί και θα δούμε".

Για το θέμα της ενίσχυσης:
"Δεν ξέρω κάτι".

Για το ότι ο Μπερμπάτοφ έπαιξε ως επιτελικός μέσος:
"Ήθελα να έχω ένα ακόμη παίκτη στο κέντρο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο που είχαμε περισσότερο ανασταλτική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί και γι΄αυτό έβαλα έναν πιο επιθετικό παίκτη'.

Για τις ευκαιρίες που έκανε ο ΠΑΟΚ παρά το ότι έπαιζε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπερμπάτοφ:
" Η ομάδα ήταν σε καλό διάστημα και είχε καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ, όπως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνη η ΑΕΚ. Όταν έχεις καλό μομέντουμ, μπορείς να απειλήσεις και με 9 παίκτες. Αν είχαμε τον Μπερμπάτοφ στο τέλος, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε".

Για το πρόβλημα με τις στημένες φάσεις:
" Η ομάδα δεν είναι ψηλή. Έχουμε παίκτες που είναι κοντοί. Τα δύο μας μπακ είναι κοντά όπως και τα σέντερ μπακ, είναι πιο κοντά από ότι συνηθίζεται. Έχουμε δύο ακραίους όπως ο Ροντρίγκες και ο Μακ και στο κέντρο είναι ο Χαρίσης και ο Τσίμιροτ. Φαίνεται δεν έπιναν το γάλα τους (σ.σ. οι παίκτες) όταν ήταν μικροί".

Για το αν είδε θετικά πράγματα στο ματς και για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο -6 από την ΑΕΚ:
"Βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα, στο δεύτερο ημίχρονο είδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδα τίποτα. Περιμένουμε τα ματς με τη ΑΕΚ στα πλέι οφ για να δούμε τι θα γίνει εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ