ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Σημαντικό να μην βιαστούμε με τον Νόιερ, θα παίξει ο Ούλραϊχ με τη Μάιντζ"

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λειψία και την Μπάγερν
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λειψία και την Μπάγερν 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μάιντζ (21/10, 19:30) τόνισε πως ο Μάνουελ Νόιερ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως ο Σβεν Ούλραϊχ θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί.

Μικρή αναβολή παίρνει η επιστροφή του Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι καλά στην υγεία του, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Παρά το γεγονός ότι έχει πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ της Μπάγερν δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Μάιντζ. Κάτι που επιβεβαίωσε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

"Έχουμε τον Μάνουελ πίσω στην προπόνηση και αυτό είναι εξαιρετικό, είμαστε περήφανοι για εκείνον. Χθες αποφασίσαμε από κοινού πως ο Σβεν Ούλραϊχ θα ξεκινήσει κάτω από την εστία κόντρα στη Μάιντζ και πιθανότατα απέναντι στη Γαλατασαράι, ώστε να δώσουμε στον Μάνουελ περισσότερες προπονήσεις. Παρά την όλη ευφορία, είναι σημαντικό να μην βιαστούμε" αναφέρει συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ η επιστροφή του Νόιερ πρόκειται να πραγματοποιηθεί μετά το Champions League και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντάρμσταντ στις 28 Οκτωβρίου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ