ΜΠΑΓΕΡΝ

Τούχελ: "Η παραίτηση δεν ήταν επιλογή για εμένα, μας αξίζει η κριτική"

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν 2024 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Τούχελ στις δηλώσεις του ενόψει της μάχης της Μπάγερν με την Άρσεναλ (9/4, 22:00) τόνισε πως για εκείνον η παραίτηση δεν ήταν ποτέ επιλογή.

Η Μπάγερν βρίσκεται σε κρίση. Λίγες μέρες μετά την ήττα με 3-2 από την Χάιντενχαϊμ, αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Λονδίνο (9/3, 22:00) για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν, τόνισε πως η πρόωρη παραίτηση δεν ήταν ποτέ επιλογή για εκείνον.

"Είμαι αρκετά μεγάλος για να υπερασπιστώ την απόφασή μου. Είναι απλώς ποδόσφαιρο, αν και σημαίνει τόσα πολλά σε μένα. Απλά η παραίτηση δεν ήταν επιλογή. Ξέρω πώς δουλεύω. Δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε οι σκληρότεροι κριτές" δηλώσε.

"Μάς λείπε το πάθος στο πρωτάθλημα. Δεν δείχνουμε την ίδια σταθερότητα στο πρωτάθλημα, όμως αύριο δεν παίζουμε πρωτάθλημα" ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα δήλωσε: "Μας αξίζει η κριτική. Η πείνα, το πάθος δεν είναι αυτή που ελπίζουμε".

Επιπλέον για το μέλλον του τόνισε: "Δίνω τα πάντα για την ομάδα που προπονώ. Θα είμαι χαρούμενος να μπορώ να προπονώ σε αυτό το επίπεδο και θα συνεχίσω να τα δίνω όλα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ