ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ για διαιτητή Μαρτσίνιακ: "Απογοητεύτηκα που τον είδα να γελάει με τον Αντσελότι"

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπράιτον και την Τσέλσι για την Premier League στις 18 Ιανουαρίου του 2022.
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπράιτον και την Τσέλσι © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, Σάιμον Μαρτσίνιακ, τονίζοντας πως απογοητεύτηκε που τον είδε να γελάει με τον Κάρλο Αντσελότι.

Μετά από την πολύ σπουδαία μάχη που έδωσαν στο Λονδίνο πριν από έξι βραδιές, Ρέαλ και Τσέλσι κατάφεραν να προσφέρουν μία ακόμα μεγαλύτερη παράσταση στο ποδοσφαιρικό κοινό ανά την υφήλιο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν μέρος σε μία ματσάρα που έμελε να αποδειχτεί θρίλερ και που το φινάλε της βρήκε την πολυνίκη του Champions League με 13 τρόπαια να ρίχνει στο καναβάτσο την άξια αντίπαλό της και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο προπονητής των μπλε, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα στο Μπερναμπέου, Σάιμον Μαρτσίνιακ, τονίζοντας πως απογοητεύτηκε που τον είδε να γελάει με τον Κάρλο Αντσελότι.

"Απογοητεύτηκα που τον είδα να γελάει με τον Αντσελότι. Είναι πολύ κακό ύστερα από έναν τέτοιο αποκλεισμό να βλέπεις τον διαιτητή να γελάει και να τα λέει χαμογελαστός με τον αντίπαλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του. Είναι πολύ κακή στιγμή για να το κάνεις αυτό", ανέφερε ο Γερμανός κόουτς.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ