ΡΟΜΑ

Τότι: "Αξέχαστος μήνας για τη Ρόμα"

Τότι: "Αξέχαστος μήνας για τη Ρόμα"
Τότι-Ρόμα

Ο Φραντσέσκο Τότι χαρακτήρισε το Δεκέμβρη του 2009 αξέχαστο μήνα για τη Ρόμα, εγκαινιάζοντας το νέο του σάιτ

O αρχηγος των "τζαλορόσι" έστειλε επίσης ευχές για αυτές τις άγιες ημέρες στους επισκέπτες του σάιτ ενώ αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα που έχουν σηματοδοτήσει την κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως για παράδειγμα η νίκη στο ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" κόντρα στη Λάτσιο.
"Αγαπητέ φίλε του Francescototti.com , σε ευχαριστώ που έχεις ζήσει μαζί μου τη γέννηση αυτής της νέας επίσημης ιστοσελίδας. Ήταν ένας μήνας πραγματικά αξέχαστος, που με βρήκε να επιστρέφω στα τέρματα με αυτή την ωραία περιπέτεια.

Και έπειτα πολλές άλλες συγκινήσεις: η νίκη στο ντέρμπι, η πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League, η αναρρίχηση στην τετάρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και κυρίως η επισημοποίηση του συμβολαίου που θα με δέσει για πάντα στη Ρόμα: τζαλορόσο όλη τη ζωή μου. Ένα όνειρο που θα πραγματοποιηθεί.

Προσεχώς μέσα από αυτές τις σελίδες θα ανοίξουν οι επίσημες καταχωρήσεις και η πρόσβαση στην Κοινότητα, ένα Φόρουμ όλο δικό μας όπου είναι ήδη έτοιμη μία θέση και για σένα. Σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα μέσα από την καρδιά μου.

Και σε προσκαλώ να επιστρέψεις, κάθε φορά που θα θέλεις, στις σελίδες του Francescototti.com. Πάρα πολλές ευχές και ήρεμες ημέρες", είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα του Φραντσέσκο Τότι.

Να σημειωθεί πως πληκτρολόγοντας κανείς τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, η πρώτη εικόνα που βλέπει είναι ένα wallpaper με τον Τότι να δείχνει τη λέξη Ρόμα γραμμένη στα δάχτυλα του χεριού του, ενώ στο δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει το μήνυμα: "Ονειρευόμουν να φορέσω πάντα αυτή τη φανέλα για μία ζωή. Το όνειρο πραγματοποιείται. Ζήστε το μαζί μου".










TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ