ΡΟΜΑ

Τότι: "Ας με καλέσει ο Πραντέλι και βλέπουμε"

Τότι: "Ας με καλέσει ο Πραντέλι και βλέπουμε"

Το μπαλάκι στον Τσέζαρε Πραντέλι πέταξε για το θέμα της εθνικής Ιταλίας ο Φρανσκέκσο Τότι. "Όνειρό μου να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ" δήλωσε επίσης ο 36χρονος, ο οποίος έχει μέλλον στην εθνική Ιταλίας σύμφωνα με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Τον Φρανσκέσκο Τότι με τα χρώματα της εθνικής Ιταλίας σκέφτεται ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος του απένειμε τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται στα 36 του.

Ο αρχηγός της Ρόμα έχει σταματήσει από την εθνική, αλλά ο προπονητής της Ιταλίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανάκλησής του, με τον Τότι να τοποθετείται επ' αυτού.

"Τα λόγια του Πραντέλι με χαροποίησαν. Αν θα κληθώ ξανά στην εθνική; Δε το γνωρίζω, πάντως, είμαι καλά τώρα. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα για το 2014. Ίσως σε έναν χρόνο να έχω σταματήσει. Ποιος ξέρει... Θα δούμε όταν με καλέσει ο Πραντέλι.

Πώς είμαι σε αυτή τη φόρμα; Παραμένω σε καλή κατάσταση, είμαι επαγγελματίας. Πολλά έχουν να κάνουν με την προετοιμασία του Ζέμαν και μία ειδική δίαιτα".

Για τη Ρόμα είπε: "Αν μπορούμε να πάρουμε την τρίτη θέση; Το όνειρό μου είναι να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόμα", ενώ για την έκβαση του πρωταθλήματος σχολίασε: "Η Γιούβε είναι ήδη πρωταθλήτρια".

Ακόμη, για το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το 2014 δήλωσε: "Δεν έχω καν αρχίσει τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου μου. Πότε θα το κάνω; Όταν με καλέσουν. Κανείς δε φανταζόταν πως στα 36 μου θα είμαι έτσι".

Τέλος, για τον Τότι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είπε μεταξύ άλλων: "Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείεις όταν ένας άνθρωπος παίρνει παιχνίδια μόνος του. Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ιταλία. Έχει ακόμα μέλλον και το δείχνει. Εξακολουθώ να λυπάμαι που μας άφησε πριν επτά χρόνια".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ