EUROPA LEAGUE

Τότεναμ - Βόλφσμπεργκερ 4-0: Γκολάρα Ντέλε Άλι και πρόκριση με τεσσάρα

Ο Ντέλε Άλι σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι για την Τότεναμ
Ο Ντέλε Άλι σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι για την Τότεναμ 2021 JULIAN FINNEY/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 της Βόλφσμπεργκερ στο Λονδίνο και να πάρει την πρόκριση στους "16" του Europa League με τον Ντέλε Άλι να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με ανάποδο ψαλίδι. (VIDEO)

Όπως αναμενόταν η Τότεναμ είχε εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη Βόλφσμπεργκερ στο Λονδίνο και το 4-0 της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο δείχνει πόσο άνετα οι Άγγλοι έφτασαν στη νίκη και την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ντέλε Άλι ο οποίος πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με ανάποδο ψαλίδι στο 10' ενώ είχε και δύο ασίστ στα 81' λεπτά που αγωνίστηκε ενώ έως τώρα ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 10' με την έμπνευση του διεθνή Άγγλου. Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν τίποτα να χάσουν προσπάθησαν να απειλήσουν και να φτιάξουν φάσεις κόντρα στην εστία του Χαρτ ο οποίος ήταν μια από τις πολλές αλλαγές του Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως η επόμενη καλή στιγμή της Τότεναμ χάθηκε προς το τέλος του πρώτου μέρους με τον Βινίσιους που πλάσαρε σε κενή εστία και ο Χένρικσον απομάκρυνε.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αρκετά δραστήριοι και πέτυχαν το 2-0 με κεφαλιά του Βινίσιους στο 50' μετά από σέντρα του Ντέλε Άλι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε στο ματς και τον Μπέιλ ο οποίος στο 73' σκόραρε και αυτός με υπέροχο αριστερό πλασέ μετά από νέα ασίστ του Ντέλε Άλι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βινίσιους στο 83' μετά από πάσα του νεαρού Σκάρλετ ο οποίος είχε περάσει στο ματς λίγη ώρα νωρίτερα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Χαρτ, Ντόχερτι (74' Λαβινιέρ), Ντάιερ, Αλτερβάιλερντ, Ντέιβις, Σισοκό (82' Τζον), Γουίνκς, Λαμέλα (69' Μπέιλ), Ντέλε Άλι (81' Σκάρλετ), Μπεργκβάιν (69' Λούκας Μόουρα), Βινίσιους.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ: Κούτιν, Μπαμγκάρντνερ (65' Γκιορμπελίτζε), Χένρικσον, Λοκοσβίλι, Νόβακ (46' Πάβελιτς), Γουερνίτζνινγκ, Λιέντλ, Στράνζινγκ (79' Ρίνιτς), Σέρζερ (65' Πέριτς), Ντιένγκ, Βίζινβκερ (46' Γιόβελιτς).

TAGS EUROPA LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ