ΤΟΤΕΝΑΜ

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ
Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ AP PHOTO/LEILA COKER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", η Τότεναμ κινείται για την απόκτηση του Αντόνιο Ρίντιγκερ από την Τσέλσι, καθώς ο Γερμανός στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Στο στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκεται ο Αντόνιο Ρίντιγκερ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Sports". O Γερμανός στόπερ, μετά την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα, δεν φαίνεται πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, αφού ο Άγγλος τεχνικός έχει δείξει την προτίμησή του στους Αντρέας Κρίστενσεν και Κουρτ Ζουμά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητά μία έξτρα λύση για τα στόπερ, με τον 27χρονο Ρίντιγκερ να φαντάζει ιδανική επιλογή. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Spurs θέλουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν δείχνει εφικτό τη δεδομένη στιγμή, αφού οι "μπλε" θα προτιμούσαν την πώλησή του.

O Ρίντιγκερ ανήκει στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2017, όταν κι αποκτήθηκε αντί 35.000.000 ευρώ από τη Ρόμα. Την τριετία που φοράει τη φανέλα των Λονδρέζων, έχει 115 συμμετοχές με έξι γκολ και δύο ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής 31 φορές με τη Γερμανία.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ