ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Θέλει Παού Τόρες και δίνει 65 εκατ. ευρώ

Ο Παού Τόρες με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ
Ο Παού Τόρες με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ © 2021 PABLO MORANO/AP IMAGES

Η Τότεναμ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση στη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Παού Τόρες, προσφέροντας 65 εκατ. ευρώ, καθώς φαίνεται να έχει πάρει απόφαση την πώληση του Χάρι Κέιν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά την αποχώρηση του Τόμπι Αλντερβάιρελντ τον περασμένο μήνα, που αποκτήθηκε από την Αλ Ντουχαΐλ, η Τότεναμ κινήθηκε γρήγορα για να φέρει πίσω στο Λονδίνο τον Κριστιάν Ρομέρο από την Αταλάντα ως αντικαταστάτη του, στο πλευρό του οποίου θέλει τον Παού Τόρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", οι Spurs ετοιμάζονται να προσφέρουν 65 εκ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την απόκτησή του, προκειμένου άμεσα να κλείσει την συμφωνία. Κι αυτό, γιατί ενδιαφέρον ο αγγλικός σύλλογος δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τον 24χρονο αμυντικό, αλλά Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ κοιτάζουν επίσης, την περίπτωσή του.

Ως εκ τούτου, η Τότεναμ επιθυμεί να τους προλάβουν, ώστε να μην αυξηθεί η τιμή του παίκτη. Την ίδια στιγμή, η εν λόγω μεταγραφική κίνηση των Σπιρουνιών μεταφράζεται από τους Άγγλους ως μία κίνηση που αποδεικνύει πως η πώληση του Χάρι Κέιν στους Πολίτες είναι θέμα ημερών.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ