ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πρωτό φαβορί για την επόμενη απόλυση στην Premier League ο Μουρίνιο

O Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ
O Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Χαμ Ⓒ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Από εκεί που η Τότεναμ ήταν στην κορυφή πριν τα Χριστούγεννα τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και ο Ζοζέ Μουρίνιο μόνο άνετα δεν μπορεί να νιώθει, με τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία να τον έχουν μάλιστα πρώτο φαβορί για απόλυση.

Λίγη ώρα μετά την ήττα της Τότεναμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι από την Γουέστ Χαμ (1-2) ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τις προπονητικές μεθόδους του λόγω της σοβαρής αγωνιστικής κρίσης την οποία δείχνει να διέρχεται η ομάδα του.

Η απάντησή του ήταν σαφής: "Ουδεμία αμφιβολία. Μερικές φορές τα αποτελέσματα έρχονται ως συνέπεια πολλών μαζεμένων καταστάσεων. Δεν υπάρχει κρίση. Οι προπονητικές μέθοδοί μου είναι οι καλύτερες στον κόσμο".

Το δυστύχημα για τον Μουρίνιο είναι πως στην παρούσα φάση, οι παίκτες της Τότεναμ αδυνατούν να εφαρμόσουν στο γήπεδο αυτά που τους ζητάει και αυτό μεταφράζεται σε πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της Premier League (μοναδική επιτυχία αυτό το διάστημα το εντός έδρας 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ) καθώς και αποκλεισμός στο FA Cup με 5-4 στην παράταση από την Έβερτον.

Όλα αυτά, με την Τότεναμ στην 9η θέση και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων αυτή τη στιγμή, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με τη θέση του Μουρίνιο στον πάγκο, με τα γραφεία στοιχημάτων στο Νησί να τον έχουν πλέον ως τον επικρατέστερο για να είναι ο επόμενος προπονητής Premier League που δει την πόρτα της εξόδου.

Πίσω από τον Μουρίνιο όσον αφορά σε πιθανότητες άμεσης απόλυσης είναι οι Ρόι Χόντσον (Κρίσταλ Πάλας) και Στιβ Μπρους (Νιούκαστλ), ενώ ακολουθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ που μετράει τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες με την Λίβερπουλ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στους κόκκινους μετά από το 1923.

Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ παραμένει ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης έχοντας κλείσει ουσιαστικά θέση για τους "16" του Europa League με το εκτός έδρας 4-1 κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ, ενώ θα διεκδικήσει στις 25 Απριλίου το League Cup αντιμετωπίζοντας στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" την Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Kirsty Wigglesworth/Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ