ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Κέιν, ο εκλεκτός του Ποτσετίνο για το καλοκαίρι

Ο Χάρι Κέιν σε μονομαχία του με τον Ζοάο Κανσέλο σε ματς της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ στο Έτιχαντ
Ο Χάρι Κέιν σε μονομαχία του με τον Ζοάο Κανσέλο σε ματς της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ στο Έτιχαντ Ⓒ 2021 SHAUN BOTTERHILL/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Χάρι Κέιν το καλοκαίρι, με την "Mirror" να αποκαλύπτει πως ο Άγγλος φορ είναι ο Νο 1 στόχος του Ποτσετίνο σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου εκ των Νεϊμάρ η Έμπαπέ.

Το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ όχι μόνο είναι πλουσιοπάροχο, με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό να κερδίζει 230.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά έχει ισχύ μέχρι το 2024. Ωστόσο μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ο 27χρονος θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, να είναι έτοιμες για σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ τους για το ποια θα κάνει την πιο δελεαστικη πρόταση στα σπιρούνια, ενώ ένα δημοσίευμα για νέο υποψήφιο μνηστήρα έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε αναμέτρηση της Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε αναμέτρηση της Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ Ⓒ 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Συμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει τον Κέιν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ενόψει του καλοκαιριού, με τον Αργεντινό να θεωρεί πως ο άλλοτε παίκτης του για 5 και κάτι χρόνια στην Τότεναμ είναι ο ιδανικός για την Παρί Σεν Ζερμέν αν φύγει επιθετικός από τους Παριζιάνους.

Κάτι διόλου απίθανο από τη στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ ακούγεται ολοένα και περισσότερο για την Ρεάλ Μαδρίτης και για τον Νεϊμάρ εξακολουθούν να υπάρχουν φήμες για φλερτ με την Μπαρτσελόνα, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να εμφανίζονται έτοιμοι να δαπανήσουν 173 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ένα τέτοιο ποσό είναι ικανό -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να ρίξει τις αντιστάσεις του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, με τον Κέιν από την πλευρά του να μετράει μέχρι στιγμής 209 γκολ σε 319 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα της καρδιάς του αλλά να προβληματίζεται από το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο με τα σπιρούνια και να εμφανίζεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει κάπου που θα μπορέσει να διεκδικήσει τρόπαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Shaun Botterhill/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ