ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Νεϊμάρ, χάνει την Μπαρτσελόνα

Παρί: Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Νεϊμάρ, χάνει την Μπαρτσελόνα
Η αντίδραση του Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με τη Μονπελιέ στο Parc des Princes Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (10/2) ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στην αριστερή πλευρά των προσαγωγών και έτσι υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Καέν με 1-0 εκτός έδρας για το Κύπελλο Γαλλίας, ωστόσο υπέστη μεγάλη ζημιά με τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε τραυματίας στο 60ο λεπτό αφήνοντας τη θέση του στον Κίλιαν Εμπαπέ.

Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Νεϊμάρ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, τραυματίστηκε στην αριστερή πλευρά των προσαγωγών. Έτσι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις ομάδες.

Το πλήγμα για την Παρί και τον Βραζιλιάνο σταρ είναι μεγάλο, αφού θα απουσιάσει από την πρώτη αναμέτρηση της γαλλικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα (16/2, 22:00) για τη φάση των 16 του Champions League στο Κάμπ Νόου.

Απαισιοδοξία για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ υπήρχε στις τάξεις της Παρί από την Τετάρτη (10/2) το βράδυ, ωστόσο οι Παριζιάνοι ήθελαν να περιμένουν τις εξετάσεις. Πλέον, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς του Παρκ Ντε Πρενς στις 10 Μαρτίου.

Photo credits: ⓒ 2021 Thibault Camus/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ