VIRAL

Τότεναμ: Οι οπαδοί αγάπησαν ήδη τον Κόντε και τού έβγαλαν τραγούδι

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 /FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε έφερε με το καλημέρα αποτελέσματα στην Τότεναμ και ενέπνευσε τους οπαδούς των σπιρουνιών να βρουν νέο τραγούδι αποκλειστικά για εκείνον, που έγινε μάλιστα viral μέσα σε πολύ λίγες ώρες.

Λίγο μετά την έναρξη της σεζόν η Τότεναμ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, αντικαθιστώντας τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τον Αντόνιο Κόντε, και μέχρι στιγμής δείχνει να δικαιώνεται για την επιλογή της.

Πέρα από την πολύ συμπαγή εικόνα που εμφανίζουν οι Λονδρέζοι με τον Κόντε στο τιμόνι, είναι και τα αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους, αφού είναι αήττητοι στα έξι παιχνίδια Premier League του Ιταλού στον πάγκο και με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες έχουν σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η τελευταία επιτυχία της Τότεναμ ήρθε στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Κρίσταλ Πάλας όπου επικράτησε με 3-0 και στο περιθώριο αυτού του αγώνα βγήκε μάλιστα και τραγούδι προς τιμήν του Κόντε.

“Antonio Conte: he eats Spaghetti, he drinks Moretti, he hates f…Chelsea" (Αντόνιο Κόντε: τρώει σπαγκέτι, πίνει μπύρα Moretti και μισεί την γαμ@@@@@ Τσέλσι)", αναφέρουν οι στίχοι του, έχοντας καταφέρει να το κάνουν ήδη viral.

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι ήταν η προηγούμενη ομάδα του Κόντε στην Premier League, με τον Ιταλό να κατακτάει με τους μπλε του Λονδίνου 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο αλλά να φεύγει με παράπονο αφού έληξε άδοξα η συνεργασία του μαζί τους.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ