ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κόντε αποκάλυψε πως δεν θα παίξουν με την Μπρέντφορντ όσοι παίκτες του πήραν μέρος στο Μουντιάλ

Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε τον πανηγυρισμό του για το γεγονός πως η Τότεναμ αγωνίζεται μόλις οκτώ ημέρες μετά από το τέλος του Μουντιάλ και ξεκαθάρισε πως όσοι παίκτες του ήταν στο Κατάρ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Η Τότεναμ θα σύρει πρώτη το χορό στην Boxing Day αγωνιζόμενη στην έδρα της Μπρέντφορντ την Δευτέρα (26/12, 14:30, Novasports Premier League, LIVE από SPORT24), με το ματς ωστόσο αυτό να έχει την ιδιαιτερότητα πως γίνεται μετά από απουσία δράσης για έναν μήνα στην Premier League λόγω του Μουντιάλ.

Όπως μάλιστα επισήμανε ο Αντόνιο Κόντε, ναι μεν είναι ευχαριστημένος από το γεγονός πως τα σπιρούνια είχαν πολλούς εκπροσώπους στα γήπεδα του Κατάρ, ωστόσο είναι παράλληλα προβληματισμένος για το βαθμό ετοιμότητάς τους και για αυτό δεν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι.

"Δεν είμαι χαρούμενος αν και θα έπρεπε να ήμουν επειδή είχαμε 12 παίκτες στο Κατάρ και αυτό δείχνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση για να κερδίσουμε κάτι.

Η κατάσταση όμως είναι δύσκολη αφού αυτοί οι παίκτες δεν είναι στο τοπ όσον αφορά στη φυσική κατάσταση", τόνισε ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, για να προσθέσει:

"Οι παίκτες που ήταν μαζί μου δούλεψαν για τέσσερις εβδομάδες και τώρα είναι σε άριστη κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα τα πάνε καλύτερα από όσους είχαν υποχρεώσεις στο Κατάρ".

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως απέναντι στην Μπρέντφορντ η Τότεναμ θα έχει αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αν σκεφτεί κανείς πως είχε 12 εκπροσώπους στα τελικά του Μουντιάλ, όπως για παράδειγμα τον Γάλλο Ουγκό Λορίς, τον Αργεντινό Κριστιάν Ρομέρο (αμφότεροι έπαιξαν τελικό), τον Βραζιλιάνο, Ρισάρλισον, τον Κροάτη Πέρισιτς και τον Ουρουγουανό Μπεντανκούρ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ