ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κέιν επιστρέφει στο "Tottenham Hotspur Stadium", για πρώτη φορά ως αντίπαλος των Λονδρέζων

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Ντάρμσταντ | 16 Μαρτίου 2024
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν σε αγώνα της Bundesliga κόντρα στην Ντάρμσταντ | 16 Μαρτίου 2024 @2024 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Έναν χρόνο μετά από τη μεταγραφή του στην Μπάγερν ο Χάρι Κέιν θα επιστρέψει στο "Tottenham Hotspur Stadium", με την Τότεναμ να ανακοινώνει φιλική αναμέτρηση με τους Βαυαρούς τον Αύγουστο.

Ο Χάρι Κέιν αποτέλεσε τον ηγέτη της επίθεσης της Τότεναμ για πάνω από μία δεκαετία όμως το καλοκαίρι του 2023 πήρε τη μεγάλη απόφαση να πει το αντίο, με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας να μετακομίζει στο Μόναχο και στην Μπάγερν, που έδωσε 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της

Την παραπάνω επιλογή οι Βαυαροί δεν την έχουν μετανιώσει στο ελάχιστο, με τον Άγγλο στράικερ να βομβαρδίζει κατά ριπάς τις αντίπαλες εστίες και να μετράει ήδη 37 γκολ σε 35 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 31 για την Bundesliga.

Όσον αφορά δε στο ερώτημα για το πώς θα τον αντιμετωπίσουν οι φίλοι της Τότεναμ αν τον δουν με φανέλα άλλης ομάδας απέναντί τους, αναμένεται να απαντηθεί σε λίγους μήνες από τώρα, με τους Λονδρέζους να σχεδιάζουν την... επιστροφή του.

Αυτή θα γίνει μέσω φιλικού αγώνα μεταξύ της Τότεναμ και της Μπάγερν, με τη διοίκηση των σπιρουνιών να κάνει γνωστό την Τετάρτη μέσω ανακοίνωσης πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο "Tottenham Hotspur Stadium" στις 10 Αυγούστου στο πλαίσιο του Visit Malta Cup.

Στην ίδια ανακοίνωση η Τότεναμ υπογραμμίζει ότι πέρα από τον Κέιν, το δρομολόγιο Λονδίνο-Μόναχο έκανε πρόσφατα και ο Έρικ Ντάιερ, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για το 12ο ραντεβού στην ιστορία τους και 4ο σε αγγλικό έδαφος.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ