ΝΟΡΙΤΣ

Τότεναμ - Νόριτς: Στον πάγκο Γιαννούλης και Τζόλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Στον πάγκο της Νόριτς βρίσκονται οι Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Γιαννούλης, με τους Έλληνες διεθνείς να μην ξεκινούν στο βασικό σχήμα των καναρινιών για το παιχνίδι με την Τότεναμ.

Χωρίς τους Χρήστο Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη θα παραταχθεί η Νόριτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο Λονδίνο με τη Τότεναμ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της Premier League (16:00, COSMOTE SPORTS 3 HD, live από το SPORT24), καθώς αμφότεροι βρίσκονται στον πάγκο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική ο Τζόλης ήταν στη βασική ενδεκάδα των καναρινιών μόλις για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα της Νόριτς: Κρουλ, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ομομπαμίντελε, Άαρονς, Γουίλιαμς, Γκίλμουρ, Μακλίν, Λες Μελού, Ίνταχ, Πούκι

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ