ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ - Μπρέντφορντ 2-0: Στον τελικό του Λιγκ Καπ οι σπερς

Σον και Χάρι Κέιν πανηγυρίζουν με τον Σισοκό στη νίκη πρόκριση της Τότεναμ επί της Μπρέντφορντ
Σον και Χάρι Κέιν πανηγυρίζουν με τον Σισοκό στη νίκη πρόκριση της Τότεναμ επί της Μπρέντφορντ GLYN KIRK/POOL VIA AP

Η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπρέντφορντ και επέστρεψε στον τελικό του Λιγκ Καπ μετά από πέντε χρόνια περιμένοντας ως αντίπαλο μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ (την Τετάρτη στις 21:45 το ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Σίτι).

Επιστροφή στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας για την Τότεναμ μετά από πέντε χρόνια. Οι σπερς υποδέχτηκαν την Μπρέντφορντ και τη νίκησαν 2-0 το βράδυ της Τρίτης.

Περιμένουν έτσι να μάθουν την αντίπαλό τους στον τελικό του Ουέμπλεϊ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 25η Απριλίου.

Το σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο - εάν το κατακτήσουν θα είναι το πρώτο μετά από 12 χρόνια - απέναντι σε μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Εάν θα είναι η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι θα κριθεί από το ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης (6/1, 21:45).

Το σκορ για την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε ο Σισοκό στο 12ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σον στο 70ό.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ζοζέ Μουρίνιο): Λορίς, Οριέ, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν (71' Ντέιβις), Σισοκό, Χόιμπιεργκ (86' Τανγκάνγκα), Λούκας Μόουρα (71' Γουίνκς), Εντομπελέ, Σον (89' Βινίσιους), Κέιν.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Ντάλσγκααρντ, Πίνοκ, Μπεκ Σόρενσεν, Χένρι, Ντασίλβα, Γιάνελτ (74' Μαρκόντες), Γένσεν, Μπομπό (81' Φορς), Τόνι, Κάνιος (74' Φόσου).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ