PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Άνδρας δολοφονήθηκε με μαχαίρι έξω από το γήπεδο των Λονδρέζων

Fans follow the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Wolverhampton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Το γήπεδο της Τότεναμ @ 2024 IAN WALTON / AP IMAGES

Σοκάρει η είδηση στην Αγγλία, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από μαχαιριά έξω από το γήπεδο της Τότεναμ. Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Νότιγχαμ.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του έξω από το γήπεδο της Τότεναμ το βράδυ του Σαββάτου, σοκάροντας την Αγγλία. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του από μαχαιριά.

Οι Λονδρέζοι επιβεβαίωσαν το γεγονός και με ανάρτησή τους τονίζουν ότι το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά συγκεκριμένοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

"Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολυνθεί η έρευνα της Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

Ο σημερινός αγώνας της Premier League εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί, ωστόσο ολόκληρη η οδός Northumberland Park Road και η Vicarage Road, καθώς και το βόρειο άκρο της λεωφόρου Worcester, θα παραμείνουν κλειστές σε όλη τη διάρκεια.

Θα ενημερώσουμε τους οπαδούς όσο και όποτε μπορούμε και θα τους ζητήσουμε να είναι υπομονετικοί.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θύματος και όλους όσους επλήγησαν", αναφέρει η Τότεναμ σε ανάρτησή της.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ