SERIE A

Τορίνο - Φιορεντίνα 4-0: Ξέσπασε στους "βιόλα" μετά την ήττα από την Ίντερ

Οι παίκτες της Τορίνο πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρέμερ στο ματς με τη Μίλαν
Οι παίκτες της Τορίνο πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρέμερ στο ματς με τη Μίλαν © 2020 ANTONIO CALANNI / APIMAGES

Η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες στη Serie A και ξέσπασε κόντρα στη Φιορεντίνα, καθώς επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-0, σημειώνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ μόλις στο πρώτο μέρος.

Ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στη Φιορεντίνα είχε η Τορίνο, η οποία επιβλήθηκε άνετα των "βιόλα" με το εκκωφαντικό 4-0 και επέστρεψε στις νίκες στη Serie A μετά την ήττα από την Ίντερ (1-0), σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι μόλις στο 31' είχαν το προβάδισμα με 3-0.

Το σκορ για την Τορίνο άνοιξε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γουιλφρέντ Σινγκό, με τον Γιόσιπ Μπρέκαλο να διπλασιάζει τέσσερα λεπτά αργότερα τα τέρματα για την ομάδα του. Μάλιστα, ο 23χρονος Κροάτης σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας στο 31' το 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Φιορεντίνα δεν μπόρεσε να βρει απάντηση ούτε στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο να μην αντιδρά, αλλά αντίθετα να δέχεται και τέταρτο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 58' ο Σανάμπρια, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Τορίνο: Γκεμέλο, Τζιτζί, Μπρέμερ, Ροντρίγκεζ, Σινγκό (87' Ζίμα), Λούκιτς, Μαντράγκορα, Βοϊβόντα, Πρατ (79' Πομπέγκα), Μπρέκαλο (79' Πιάτσα), Σανάμπρια (87' Βάρμινγκ).

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες (46' Ιγκόρ), Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα, Καστροβίλι (74' Μαλέχ), Καγεχόν (46' Σαπονάρα), Βλάχοβιτς (73' Κοκόριν), Γκονσάλες (78' Ικόνε).

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ρόμα - Γιουβέντους 3-4

Ουντινέζε - Αταλάντα 2-6

Νάπολι - Σαμπντόρια 1-0

Βενέτσια - Μίλαν 0-3

Έμπολι - Σασουόλο 1-5

Τζένοα - Σπέτσια 0-1

Βερόνα - Σαλερνιτάνα 1-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ