SERIE A

Τορίνο - Αταλάντα 0-7: Ο θρίαμβος είχε και γκολ... από τη σέντρα!

Τορίνο - Αταλάντα 0-7: Ο θρίαμβος είχε και γκολ... από τη σέντρα!

Η Αταλάντα ταπείνωσε με το εξωπραγματικό 7-0 την Τορίνο μέσα στην έδρα της και έστειλε σε όλους το μήνυμα πως είναι αποφασισμένη να βγάλει εισιτήριο και για το Champions League της νέας σεζόν.

Μετά από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας από την Αταλάντα και την εντός έδρας ήττα-σοκ από την ΣΠΑΛ, η Αταλάντα επιζητούσε να βγάλει μία ηχηρή αντίδραση και το πέτυχε με το... παραπάνω στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A.

Θύμα της η Τορίνο, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να μη σταματάει να φορτώνει με γκολ την γκρανάτα και τελικά να σταματάει στα επτά τέρματα (0-7), για να πιάσει έτσι την Ρόμα στην 4η θεση της βαθμολογίας περιμένοντας το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ των λύκων και της Λάτσιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπεργκαμάσκι σε μία ονειρεμένη βραδιά για αυτούς ήταν ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς, όχι μόνο γιατί σημείωσε χατ-τρικ αλλά και γιατί το ένα γκολ του σημειώθηκε σχεδόν από τη σέντρα (!), με τον Σλοβένο να βλέπει τον κίπερ της Τορίνο, Σίριγκου, εκτός εστίας, και να τον κρεμάει με εκπληκτική λόμπα (photo) στο 53ο λεπτό!

Σημειώνεται πως η Αταλάντα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της με τουλάχιστον επτά γκολ διαφορά σε αγώνα της Serie A, ενώ στον αντίποδα η Τορίνο έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας με τουλάχιστον επτά γκολ διαφορά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Μπρέσια - Μίλαν 0-1 (71' Ρέμπιτς)

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

ΣΠΑΛ - Μπολόνια 1-3 (23' πεν. Πετάνια / 24' αυτ. Βικάρι, 59' Μπάροου, 63' Πόλι)

Φιορεντίνα - Τζένοα 0-0

Τορίνο - Αταλάντα 0-7 (17' 53' 54' Ίλιτσιτς, 29' Γκόζεν, 45+1' πεν. Σαπάτα, 86' πεν. 88' Μουριέλ)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Ίντερ - Κάλιαρι (13.30)

Βερόνα - Λέτσε (16.00)

Πάρμα - Ουντινέζε

Σαμπντόρια - Σασουόλο

Ρόμα - Λάτσιο (19.00)

Νάπολι - Γιουβέντους (21.45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ