ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Τόνι μετά τις κατηγορίες για τον τζόγο: "Βλέπω ποιος τις πιστεύει για να ξέρω ποιον να βγάλω απ' τη ζωή μου"

Ο Ιβάν Τόνι στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Φούλαμ
Ο Ιβάν Τόνι στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Φούλαμ © 2023 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Ιβάν Τόνι για πρώτη φορά μετά το βαρύ κατηγορητήριο από την FA για παράνομο στοιχηματισμό, προχώρησε σ' ένα instagram story, στο οποίο κάνει λόγο για "ψευδείς κατηγορίες".

Μετά από την τιμωρία του με αποκλεισμό οκτώ μηνών από το ποδόσφαιρο για παράνομο στοιχηματισμό, ο Ιβάν Τόνι προχώρησε σε ένα instagram story στο οποίο αφήνει αιχμές για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για "ψευδείς κατηγορίες".

Το instagram story του Ιβάν Τόνι
Το instagram story του Ιβάν Τόνι

"Κάποτε βιαζόμουν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ενάντια σε ψευδείς κατηγορίες, αλλά τώρα παρακολουθώ να δω ποιος το πιστεύει, ώστε να ξέρω ποιον να βγάλω πρώτα από τη ζωή μου", έγραψε ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, που ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις την τελευταία διετία στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο εις βάρος του, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στοιχημάτισε 16 φορές υπέρ της ομάδας του για να πάρει τη νίκη σε 15 διαφορετικά ματς, ενώ έβαλε στοίχημα 13 φορές για να χάσει η ομάδα του σε 7 διαφορετικά παιχνίδια, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ