ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Τόνεϊ: "Απογοητευμένος για την τιμωρία, θα περιμένω το σκεπτικό"

Τόνεϊ: "Απογοητευμένος για την τιμωρία, θα περιμένω το σκεπτικό"
Ο Ιβάν Τόνεϊ @ 2022 LEILA COKER / AP IMAGES

Ο Ιβάν Τόνεϊ έκανε ένα insta story μετά την έκδοση της εις βάρος του απόφασης για απαγόρευση ενασχόλησης για οκτώ μήνες. Ο Άγγλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά δεν έκανε περαιτέρω σχόλια καθώς περιμένει την αιτιολογία της απόφασης.

Ο Ιβάν Τόνεϊ τιμωρήθηκε με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ μήνες, λόγω 232 παραβιάσεών του στο στοίχημα. Ο Άγγλος επιθετικός θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις προπονήσεις θα μπορέσει να επιστρέψει από τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ στην αγωνιστική δράση θα μπορέσει να παίξει από τις 16 Ιανουαρίου 2024.

Ο Τόνεϊ σε ένα story στον λογαριασμό εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση, αλλά θα περιμένει το σκεπτικό της, ενώ ευχαρίστησε όσους τον υποστηρίζουν.

"Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν θα παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν", έγραψε ο Τόνεϊ στο story του.

Η ανάρτηση του Ιβάν Τόνεϊ:

Τόνεϊ: "Απογοητευμένος για την τιμωρία, θα περιμένω το σκεπτικό"
Το story του Ιβάν Τόνεϊ για την απόφασή του PRINT SCREEN: INSTAGRAM / IVANTONEY1


TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ