ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ο Ίβαν Τόνεϊ τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τις 232 παραβιάσεις στοιχήματος

Ο Ίβαν Τόνεϊ στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουλβς
Ο Ίβαν Τόνεϊ στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουλβς © 2022 STEVE LUCIANO / AP IMAGES

Ο Ιβάν Τόνεϊ καταδικάστηκε σε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ μήνες, για τις παραβιάσεις που έκανε με στοιχηματισμούς από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.

Βαριά ήταν η καμπάνα για τον αρχηγό της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ, καθώς ο αρχηγός των Λονδρέζων τιμωρήθηκε με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (κάθε δραστηριότητα) για οκτώ μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 50 χιλιάδων λιρών.

Στις προπονήσεις θα μπορέσει να επιστρέψει από τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ στην αγωνιστική δράση θα μπορέσει να παίξει από τις 16 Ιανουαρίου 2024.

Ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός είχε απολογηθεί στα πειθαρχικά όργανα στην αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για 232 παραβιάσεις κανόνων στοιχηματισμού, από τον Φεβρουάριο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021.

Εκείνο το διάστημα ο Τόνεϊ έχει αγωνιστεί στις Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και φυσικά την Μπρέντφορντ. Η πρώτη αντίδραση των Λονδρέζων κάνει λόγο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση και θα εξετάσεις τις επόμενες κινήσεις της.

Φυσικά πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για την Μπρέντφορντ, καθώς ο Τόνεϊ είναι ο τρίτος σκόρερ στην τρέχουσα Premier League με 20 γκολ, πίσω από τον Έρλιγνκ Χάλαντ και τον Χάρι Κέιν.

TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ