ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον θέλουν οι Μαδριλένοι, όχι και οι Καταλανοί!

Τον θέλουν οι Μαδριλένοι, όχι και οι Καταλανοί!

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων της Μαδρίτης που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμούν να έχουν τον Ολυμπιακό ως αντίπαλό τους στα νοκ-άουτ βάσει διαδικτυακής ψηφοφορίας, όχι όμως και αυτοί της Μπαρτσελόνα που προτιμούν την Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε το γιατί και δείτε τα ακριβή ποσοστά των "ερυθρολεύκων" στην ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Marca διενεργείται γκάλοπ για το ποιον από τους επτά πιθανούς αντιπάλους προτιμούν οι φίλαθλοι των ισπανικών ομάδων στην φάση των 16.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πρώτοι στην σχετική λίστα για αμφότερες τις ομάδες της πρωτεύουσας, σε ποσοστό 27,5% για τους "μερένγκες" (8.922 ψήφοι) και 31,1% για τους "ροχιμπλάνκος" (4.753 ψήφοι), με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι τελευταία σε προτίμηση με 5,7% (1843 ψήφοι) και 6,7% (1018 ψήφοι).

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, οι φίλαθλοί της φαίνεται ότι προτιμούν την Μάντσεστερ Σίτι (33%), με τον Ολυμπιακό να έρχεται δεύτερος σε ποσοστό 20,4% (4.037 ψήφοι). Το οξύμωρο είναι ότι οι "πολίτες" είναι και πρώτοι στους αντιπάλους που θα έπρεπε να αποφύγει το συγκρότημα του Τάτα Μαρτίνο.

Όπως ήταν φυσιολογικό ξέσπασε "πόλεμος" στα σχόλια κάτω από την ψηφοφορία, με τους οπαδούς των "μπλαουγκράνα" να κάνουν λόγο για νοθευμένα αποτελέσματα και για "τρολάρισμα" από τους φιλάθλους της Ρεάλ και της Ατλέτικο. Οι Καταλανοί, ωστόσο, δεν πτοήθηκαν και πέρασαν στην αντεπίθεση φέρνοντας τους Άγγλους στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων και των δύο μαδριλένικων συλλόγων.

Τελευταία στη σχετική λίστα είναι η Γαλατασαράι των Ντιντιέ Ντρογκμπά και Γουέσλι Σνάιντερ, που έχουν αντιμετωπίσει πλειστάκις τους Καταλανούς στο παρελθόν με διαφορά μόλις 0,1% από τις "ασπιρίνες", που απ' ότι φαίνεται δεν υπολογίζονται πολύ από τους Ισπανούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ