ΜΙΛΑΝ

Τον Νοέμβριο επιστρέφει το "φαινόμενο"

Τον Νοέμβριο επιστρέφει το "φαινόμενο"
Ρονάλντο-μίλαν

Νωρίτερα απ' ότι περίμεναν όλοι αναμένεται να επιτρέψει στην ενεργό δράση ο Ρονάλντο όπως αποκάλυψε ο γιατρός του

Η 13ή Φεβρουαρίου και το παιχνίδι της Μίλαν με την Λιβόρνο θα μείνουν βαθιά χαραγμένα μέσα στην ψυχή του Ρονάλντο, αφού εκείνη την ημέρα ο 32χρονος πλέον επιθετικός υπέστη έναν από τους πιο άσχημους τραυματισμούς που μπορεί να πάθει έναν αθλητής, μιας και το γόνατο του έγινε σχεδόν θρύψαλα σε μια ανύποπτη φάση.
Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για το προορώ τέλος της καριέρας του σπουδαίου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αλλά ευτυχώς όλοι φαίνεται ότι διαψεύδονται, καθώς σήμερα και δυόμιση μήνες μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε ο Ρονάλντο ο γιατρός της Μίλαν αποκάλυψε ότι ο παίκτης όχι μόνο είναι καλά, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη Νοεμβρίου.

" Η κατάσταση του Ρονάλντο εξελίσσεται πολύ ομαλά χωρίς καμία επιπλοκή παρά την δύσκολη περίπτωση του τραυματισμού, ο παίκτης δουλεύει σκληρά επτά μέρες την εβδομάδα και έχει μεγάλη θέληση για γυρίσει πίσω απόλυτα υγιής", είπε ο Μαζιότι και συνέχισε.

" Το πρωί πηγαίνει στην κλινική και κάνει ειδική φυσιοθεραπεία και το απόγευμα επιστρέφει σπίτι του όπου ξεκουράζεται λίγο και μετά κάνει κάποιες ειδικές ασκήσεις. Αν συνεχίσουν όλα σε αυτόν τον ρυθμό τότε είμαι βέβαιος ότι θα γυρίσει στα γήπεδα πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε".




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ