ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Το υπέροχο μήνυμα του Μουσιάλα στον Μπέλιγχαμ για το βραβείο του "Καλύτερου Νεαρού Ποδοσφαιριστή"

Το υπέροχο μήνυμα του Μουσιάλα στον Μπέλιγχαμ για το βραβείο του "Καλύτερου Νεαρού Ποδοσφαιριστή"
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, δεξιά, και ο Τζαμάλ Μουσιάλα, αριστερά, όταν αγωνίζονταν και οι δύο με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας FABRIZIO ROMANO TWITTER

Την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Τζουντ Μπέλιγχαμ και για τις αγωνιστικές του αρετές έδειξε μέσα από το διαδικτυακό μήνυμά του ο Τζαμάλ Μουσιάλα, με τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου να ανατρέχει -παράλληλα- στα χρόνια που ήταν συμπαίκτες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής Αγγλίας.

Νέο κάτοχο έχει από το βράδυ της Δευτέρας (30/10) το βραβείο του "Καλύτερου Νεαρού Ποδοσφαιριστή", με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να κατακτά το "Βραβείο Κόπα" της αγωνιστικής περιόδου 2022/2023, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τζαμάλ Μουσιάλα και στην τρίτη τον κάτοχο του περσινού βραβείου, Πέδρι.

Τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, ωστόσο, έκλεψε το εκπληκτικό μήνυμα ποδοσφαιρικής αναγνώρισης και φιλικής επιβράβευσης του Μουσιάλα προς τον Μπέλιγχαμ, με τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου να στέλνει διαδικτυακά τα συγχαρητήρια στον πρώην συμπαίκτη του στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής Αγγλίας, πριν επιλέξει να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Γερμανίας.

"Γεια σου Τζουντ. Εξαιτίας του επερχόμενου παιχνιδιού μου με την Μπάγερν δεν κατάφερα να είμαι στο Παρίσι σήμερα, αλλά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, το άξιζες. Και οι δύο θυμόμαστε ότι πριν μερικά χρόνια ήμασταν συγκάτοικοι στην Αγγλία.

Τώρα παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ για την Μπάγερν, είναι τρελό αν το σκεφτείς. Ελπίζω να σε δω σύντομα, να έχεις ένα υπέροχο απόγευμα και χαιρετίσματα από το Μόναχο", ανέφερε το μήνυμα του 20χρονου επιτελικού μέσου.

Το συγκινητικό μήνυμα άγγιξε συναισθηματικά τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον, επίσης, 20χρονο σταρ να τονίζει ότι είναι περήφανος για τον φίλο του, τον αγαπάει και τον σέβεται ως ποδοσφαιριστή και ως προσωπικότητα.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ