ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανέβηκαν οι ρυθμοί το πρωί στο Φένλο

Ανέβηκαν οι ρυθμοί το πρωί στο Φένλο
REPORTER IMAGES

Η θερμοκρασία επανήλθε σε... ολλανδικά επίπεδα στο Φένλο και οι παίκτες του Αστέρα γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς το πρωί του Σαββάτου (18/07). Το Sport24.gr μεταδίδει.

Τα σύννεφα επέστρεψαν στον ουρανό του Φένλο και η θερμοκρασία έκανε βουτιά καθώς από τους 31-32 βαθμούς που είχε φτάσει χθες, βρέθηκε στους 19 σήμερα το πρωί. Ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουν στο φουλ οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Για σχεδόν 90 λεπτά οι κιτρινομπλέ επιδόθηκαν σε ασκήσεις επιθετικής ανάδειξης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους, δίνοντας έμφαση στις σέντρες και στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπελης, ενώ οι Τσοκάνης, Κιτοκό παρέμειναν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους.

Το απόγευμα στις 18:00 τοπική, θα πέσουν οι ρυθμοί στη δεύτερη προπόνηση της ημέρας καθώς αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Μπέβερεν.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 ώρα Ελλάδας και το Sport24.gr μαζί με τον Sport24 Radio 103,3 θα είναι και εκεί.

Δεν υπάρχουν Σάββατα σου λέω για τον @asterastripolisfc στο Φένλο #asterastripolisfc #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ