ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το τρυφερό ποστάρισμα της Φένλο για τη γέννηση του γιου του Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020)
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έγινε ένας ευτυχισμένος πατέρας και η Φένλο θέλησε να του ευχηθεί με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιρικό τρόπο μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αρκετά πικρή για την Φένλο αφού δεν μπόρεσε να παραμείνει στην Eredivisie και πήρε το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, ωστόσο οι οπαδοί της έχουν ένα πρόσωπο στο μυαλό τους όταν θέλουν να αναζητήσουν γλυκές αναμνήσεις μέσα στους 12 τελευταίους μήνες.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γιακουμάκη που τρέλανε την Ολλανδία και όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Φένλο, με το φινάλε να βρίσκει τον 26χρονο φορ να μετράει τον εκπληκτικό αριθμό των 26 γκολ σε 30 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και 29 συνολικά σε 33 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως ήταν λογικό, μεταξύ Γιακουμάκη και Φένλο αναπτύχθηκε μία ιστορία αγάπης, με τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας να τη δείχνουν και εκτός γηπέδου.

Αφορμή η γέννηση του γιου του Γιώργου Γιακουμάκη, με την Φένλο να κάνει το εξής ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

"Φυλάξαμε το Νο 11 για μερικά χρόνια από τώρα... Γιώργο συγχαρητήρια για τον γιο σου, Εμμανουήλ!"

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ