ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: Δεν είναι πρώτη επιλογή η Τουρκία

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Μια βολιδοσκόπηση – ανάμεσα σε δεκάδες άλλες - εκ μέρους της Τραμπζονσπόρ και μια σαφής απάντηση του Γιακουμάκη αποτελεί το μόνο πλαίσιο των ατελέσφορων επαφών των δύο πλευρών, με τον 1ο σκόρερ της Eredivisie να έχει εστιάσει αλλού – και όχι στη γειτονική χώρα – για τη συνέχεια της καριέρας του.

Όπου καπνός και φωτιά. Νόμος όχι μόνο της φύσης, αλλά και ποδοσφαιρικός, ειδικά σε μεταγραφικό επίπεδο. Στην περίπτωση όμως των πρόσφατων δημοσιευμάτων που ήθελαν την Τραμπζονσπόρ να εξετάζει σοβαρά τον Γιώργο Γιακουμάκη, έχουμε να κάνουμε με απλό… προσάναμμα.

Η "θύελλα" αναζητά φουνταριστό για την επόμενη σεζόν. Μεταξύ των δεκάδων που έχουν προταθεί στους ανθρώπους της τέταρτης της φετινής Super Lig ήταν ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie. Αυτονόητο πως δεν γίνονταν να περάσει απαρατήρητος και έτσι έγινε ο σχετικός, αρχικός, έλεγχος δεδομένων και προθέσεων.

Η απάντηση του διεθνή Ελληνα φουνταριστού (αφού έκανε και αυτός την δική του έρευνα) όταν βολιδοσκοπήθηκε δεν επέτρεψε ούτε καν να… ανάψει φωτιά, αφού ξεκαθάρισε πως η μετακόμιση του από την (υποβιβασμένη) Φένλο στο τουρκικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί – τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή – προτεραιότητα του.

Αν αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον ως προς την ιεράρχηση του Γιακουμάκη άγνωστο, βάσει όμως τουλάχιστον της προέλευσης των (σοβαρά) ενδιαφερόμενων ομάδων για τον ίδιο δεν μοιάζει πιθανό. Και σίγουρα δεν είναι ικανό για να "ζεστάνει" έστω την Τραμπζονσπόρ, η οποία – ενήμερη για τις προθέσεις του 27χρονου στράικερ – έχει προχωρήσει εξετάζοντας άλλες επιλογές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ