ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το τρομερό μήνυμα του Μανωλά στον Τζέκο!

Το τρομερό μήνυμα του Μανωλά στον Τζέκο!
Μανωλάς 2014 GETTY IMAGES

Ο Κώστας Μανωλάς έστειλε ηχηρό μήνυμα στον φίλο, συμπαίκτη του στη Ρόμα, αλλά και συνάμα αντίπαλο με την εθνική Βοσνίας, Έντιν Τζέκο, ενόψει της ρεβάνς των δυο ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βοσνία λόγω κατάγματος στη μύτη και δεν μάρκαρε τον φίλο και συμπαίκτη του στη Ρόμα, Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος φορ, ναι μεν δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά δυσκόλεψε την ελληνική άμυνα, ενώ προκάλεσε με τα καμώματά του, αφού αποβληθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή κατέβασε το σορτσάκι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Τζέκο μάλιστα έστειλε και τις... απειλές του ενόψει της ρεβάνς στη Ζένιτσα, μιας και το παιχνίδι στο Φάληρο ήταν επεισοδιακό τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα. Ο Μανωλάς θα είναι έτοιμος για εκείνο το ματς και φρόντισε από τώρα να στείλει το μήνυμά του στον υψηλόσωμο στράικερ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο διεθνής σέντερ μπακ της Ρόμα, ανέβασε μια φωτογραφία που τον δείχνει να μαρκάρει τον Τζέκο σε προπόνηση της ομάδας στην "Τριγκόρια" και έγραψε: "STOP! Από εδώ δεν περνάει κανείς, Έντιν Τζέκο". Προφανώς, θέλει να εκτονώσει το τεταμένο κλίμα και να κάνει και την πλάκα του, όμως είναι σίγουρο πως ο Μανωλάς θα τα δώσει όλα για να τον σταματήσει.

STOP! Da quì non si passa @ed_dzeko

A photo posted by Kostas Manolas Official FP (@kostasmanolas.44) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ