VIRAL

Το τρολάρισμα του Σον Ντάις για τη χιονοθύελλα και το πουκάμισο: "Θα βάλω κοντομάνικο την επόμενη φορά"

Ο Σον Ντάις με πουκάμισο στο χιονισμένο Turf Moor πριν από την αναβολή του Μπέρνλι - Τότεναμ
Ο Σον Ντάις με πουκάμισο στο χιονισμένο Turf Moor πριν από την αναβολή του Μπέρνλι - Τότεναμ PRINT SCREEN INSTAGRAM

Viral έχει γίνει το video, το οποίο δείχνει τον Σον Ντάις να βγαίνει στο Turf Moor με ένα πουκάμισο ενόψει της σφοδρής χιονοθύελλας που έπληττε την περιοχή, με τον Άγγλο ωστόσο να συνεχίζει το τρολάρισμα, υποστηρίζοντας πως την επόμενη φορά θα φορέσει κοντομάνικο.

Την Κυριακή (28/11) η έντονη χιονόπτωση που έπληττε τον αγγλικό βορρά (Λανκασάιρ), οδήγησε στην αναβολή του Μπέρνλι - Τότεναμ για τη 13η αγωνιστική της Premier League, το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί εκ νέου στις 2 Δεκεμβρίου. Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να μην πραγματοποιηθεί, ωστόσο ο προπονητής των γηπεδούχων, Σον Ντάις, βρήκε τον τρόπο να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος κόουτς βγήκε στο Turf Moor, φορώντας απλά ένα πουκάμισο, αψηφώντας τη χιονοθύελλα. Μάλιστα, η εμφάνισή του σχολιάστηκε ιδιαίτερα, με τον ίδιο να συνεχίζει το τρολάρισμα, τονίζοντας πως την επόμενη φορά θα φορέσει κοντομάνικο.

"Ναι, είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου, την επόμενη φορά θα βγω με κοντομάνικο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VIRAL ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ