ΠΑΟΚ

Το ταξίδι Βρύζα και οι απολογίες

Το ταξίδι Βρύζα και οι απολογίες
INTIME SPORTS

Σε δύο μέτωπα θα κινηθούν την Πέμπτη οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ένα αφορά το ποσοστό που ζητάει η Πόρτο από την πώληση Βιεϊρίνια και το άλλο την υπερασπιστική γραμμή για τη συμπεριφορά των οπαδών στα τελευταία ντέρμπι.

Γεμάτη ημέρα θα είναι η Πέμπτη (1/3) όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Και αυτό γιατί ο Ζήσης Βρύζας αναχωρεί για την Πορτογαλία, ώστε να έχει τις καθοριστικές επαφές με τους ανθρώπους της Πόρτο για το θέμα του ποσοστού που δικαιούνται οι "δράκοι" από την πώληση Βιεϊρίνια, ενώ το νομικό επιτελείο του "Δικεφάλου" θα δώσει την δική του "μάχη" στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, αφού για την Πέμπτη (1/3) είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των υποθέσεων που αφορούν τους αγώνες με Αρη και Ολυμπιακό.

Το τετ α τετ Βρύζα στην Πορτογαλία

Ο Βρύζας θα ταξιδέψει την Πέμπτη (1/3) με προορισμό την Πορτογαλία, αλλά ουσιαστικά την Παρασκευή (2/3) θα έχει την κρίσιμη συνάντηση για το θέμα Βιεϊρίνια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει το ντέρμπι Μπενφίκα-Πόρτο στην Λισαβόνα και θα έχει πριν το ματς το καθοριστικό ραντεβού για το ποσό -περίπου- του 1,3 εκ, ευρώ που δικαιούται η Πόρτο από την πώληση Βιεϊρίνια.

Ο στόχος του Βρύζα είναι να δοθούν τώρα όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και τα περισσότερα να βγουν από τα ταμεία της ΠΑΕ αργότερα.

Ενισχυμένος με Μπίρδα στην Πειθαρχική

Το άλλο σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι οι απολογίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της Πειθαρχικής της Super League γα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αρη.

Είναι πολύ πιθανό σε αυτές να δώσει το παρών και ο έμπειρος νομικός, Λάμπρος Μπίρδας, που έχει παραστεί στο παρελθόν και σε άλλες δύσκολες εκδικάσεις, μαζί με τον νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον υπεύθυνο ασφαλείας του "Δικεφάλου", Σάκη Τονουσίδη.

Το νομικό επιτελείο των "ασπρόμαυρων" γνωρίζει την δυσκολία των υποθέσεων και στόχος είναι να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ