ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το σύνθημα του Καραγεωργίου

Το σύνθημα του Καραγεωργίου
Καραγεωργίου

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθούν στην δύσκολη συνέχεια.

Ο προπονητής του Εργοτέλη σε ομιλία του προς τους παίκτες του, τους ζήτησε να ξεχάσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να συγκεντρωθούν στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο για την Σούπερ Λίγκα και τον Αιολικό για το Κύπελλο.

" Ξεχνάμε το Φάληρο και τον Ολυμπιακό αλλά εκεί δεν έπρεπε να ήμασταν φοβισμένοι. Έχουμε μπροστά μας τώρα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μετά το παιχνίδι στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό και πρέπει να βγούμε κερδισμένοι. Πρέπει να πάρουμε κάτι την Κυριακή και στη συνέχεια τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο".

Η αποστολή μετά το παιχνίδι της Κυριακής, θα παραμείνει και τη Δευτέρα στην Αθήνα-θα γίνει προπόνηση εντός Λεκανοπεδίου Αττικής- για να ταξιδέψει την Τρίτη στη Λέσβο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση με τον τεχνικό των νεοφώτιστων να αντιμετωπίζει τρία προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπουέλε που μετά το τράβηγμα στον τετρακέφαλο, δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όμως εκτιμάται ότι θα μπει κανονικά τις επόμενες ημέρες. Ο Κένεντι έχει ένα σφίξιμο στο πόδι και δεν γυμνάστηκε.

Ο Πόζα νιώθει επίσης ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα προπονηθεί ούτε σήμερα προκειμένου να μην επιβαρύνει το πρόβλημα του ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάσταση του.









TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ