ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Τέρμα τα ψέματα, ήρθε η ώρα για δράση

Το άγαλμα του Μπόμπι Μουρ έξω από το Γουέμπλεϊ
Το άγαλμα του Μπόμπι Μουρ έξω από το Γουέμπλεϊ PHOTO CREDITS: AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Euro 2020 ολοκληρώθηκε, με το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού να ξεκινά σε μερικές ώρες. Τα φαβορί και η χώρα που "ζει και αναπνέει" για την στρογγυλή θεά.

Η άμμος στην κλεψύδρα άδειασε, η αναμονή τελείωσε και η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώθηκε. Το Euro 2020 είναι εδώ! Ξεκινά στο Stadio Olimpico της Ρώμης, με τη μονομαχία της Ιταλίας με την Τουρκία. Μία διοργάνωση που διεξάγεται εν μέσω πανδημίας (αν και η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι) σε έντεκα πόλεις, σε έντεκα χώρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της ενέργειας σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα, το οποίο προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για την αναμέτρηση Τουρκία-Ιταλία.

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης είναι ικανή -από μόνη της- να προσφέρει συγκινήσεις στον κόσμο και να επιτρέψει στους φιλάθλους να ξαναθυμηθούν πώς είναι... το ποδόσφαιρο. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί με κόσμο στις εξέδρες (έστω σε ένα μικρό ποσοστό).

Κι αν υπάρχει μια χώρα που "ζει και αναπνέει" για να βρίσκεται στο γήπεδο, για να βλέπει την μπάλα να κυλά και τους παίκτες να μονομαχούν στον αγωνιστικό χώρο, αυτή είναι η Αγγλία. Και δη το Λονδίνο, στον οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες του Δ' Ομίλου, δύο μονομαχίες των "16" της διοργάνωσης, οι ημιτελικοί κι ο τελικός, που θα στέψει τον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Τέρμα τα ψέματα, ήρθε η ώρα για δράση


Η πόλη έχει ήδη "ζεσταθεί" τις τελευταίες ημέρες. Οι άσπρες και μπλε φανέλες πληθαίνουν μέσα στην πόλη, από τον απλό κόσμο που απλά... δεν μπορεί να περιμένει άλλο. "It's coming home" (=επιστρέφει στο σπίτι -εννοώντας τον τίτλο) από τη μία, "it's our turn now" (=είναι η σειρά μας τώρα) από την άλλη. Κοινός παρονομαστής με όποιον κι αν συνομιλήσεις στον δρόμο είναι η (άκρατη) αυτοπεποίθηση πως οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα κάνουν τη δουλειά και θα κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σε θεωρητικό επίπεδο βέβαια, η Αγγλία δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Euro 2020. Πρέπει να ξεπεράσει εμπόδια, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Βέλγιο και η Ιταλία. Η τελευταία είναι κι αυτή που θα κάνει ποδαρικό στη φετινή διοργάνωση, με το παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία.

Το SPORT24 είναι στο Λονδίνο για να μεταφέρει καθημερινά το κλίμα, τις αντιδράσεις των φιλάθλων και όλες τις πληροφορίες πριν και μετά από κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης.

Τα ψέματα τελείωσαν, η δράση ξεκινά! Είστε έτοιμοι;

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ