ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 στο Λονδίνο: Σκωτσέζικα χαμόγελα και αγγλικός προβληματισμός

Ο Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Σκωτίας
Ο Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Σκωτίας PHOTO CREDITS: © 2021 CARL RECINE / AP IMAGES

Οι φίλοι της Σκωτίας άφησαν το αποτύπωμά τους στο Λονδίνο, με το "Χ" που πήρε η ομάδα τους να αποτελεί την καλύτερη αφορμή για πανηγυρισμούς και (περισσότερο) τραγούδι. Την ίδια ώρα, στην πλευρά της Αγγλίας προέκυψε προβληματισμός για τη συνέχεια.

Το λεγε η ψυχούλα τους! Περίπου 3.000 φίλοι της Σκωτίας βρέθηκαν στο Wembley Stadium για τη μονομαχία με την Αγγλία, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Euro 2020. Η παρουσία τους μάλιστα ήταν τέτοια, που μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε. Είτε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, είτε στις κεντρικές πλατείες της πόλης, είτε στο ίδιο το Wembley Stadium. Από την στιγμή δε, που η Σκωτία πήρε το "Χ" απέναντι στην Αγγλία, δόθηκε ακόμη μια αφορμή για τραγούδια και πανηγυρισμούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι του SPORT24 στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Pamestoixima.gr που προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε ένα από τα σημερινά ματς αλλά και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις. Ταυτόχρονα, το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Euro Game, το νέο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς.

Στα του χθεσινού ματς, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η ισοπαλία στο ντέρμπι του Νησιού πανηγυρίστηκε έξαλλα, σαν νίκη θα μπορούσε να πει κανείς. Δικαιολογημένα ενδεχομένως, αφού -πέραν της πρόκρισης- η μη ήττα στη μονομαχία με την Αγγλία ήταν ένας μεγάλος στόχος για τη Σκωτία. Στόχος που επετεύχθη. Αν μάλιστα σε αυτό συνυπολογίσει κανείς ότι αυξήθηκε ο προβληματισμός στην απέναντι πλευρά, καταλαβαίνει πλήρως γιατί οι Σκωτσέζοι είχαν περισσότερους από έναν λόγους για να γιορτάσουν και να πανηγυρίσουν.

Τι υπάρχει από εδώ και πέρα; Πολύ άγχος στην αγγλική πλευρά και ακόμη περισσότερη ελπίδα στην σκωτσέζικη. Τα "τρία λιοντάρια" ξέρουν ότι θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην Τσεχία την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσουν αυτά στην κορυφή του ομίλου και κατ' επέκταση να παίξουν εντός έδρας το παιχνίδι της φάσης των "16" της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, η Σκωτία θα παίξει τα ρέστα της για πρόκριση με την Κροατία, στη Γλασκώβη.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν την Τρίτη 22 Ιουνίου, δεν θα είναι απλή υπόθεση. Το Νησί θα είναι στα κόκκινα για δύο λόγους.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ