EURO 2020

Το SPORT24 στο Γουέμπλεϊ: Οι πανηγυρισμοί Άγγλων φιλάθλων και παικτών, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Μπόρις Τζόνσον και ο Κέιν

Φίλαθλος της Αγγλίας πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020
Φίλαθλος της Αγγλίας πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020 @ 2021 PAUL ELLIS / ASSOCIATED PRESS

Το πάρτι των Άγγλων παικτών και φιλάθλων, η χαρά του πρίγκιπα Γουίλιαμς και του Μπόρις Τζόνσον για την πρόκριση, ο πρωταγωνιστής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και οι Δανοί. Όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα του SPORT24 μέσα απ' το "Γουέμπλεϊ".

Η Αγγλία προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2020 ύστερα απ' τη νίκη της με 2-1 επί της Δανίας στο "Γουέμπλεϊ" και έδωσε το έναυσμα για φιέστα σε όλη τη χώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Το μεγάλο ξέσπασμα ήρθε με το γκολ-πέναλτι του Χάρι Κέιν στην παράταση και στη συνέχεια όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του Ντάνι Μάκιελε.

Όταν αυτό ακούστηκε, το πάρτι ξεκίνησε κι επίσημα, όπως φαίνεται κι από τα πλάνα που εξασφάλισαν οι απεσταλμένοι του SPORT24 στο Λονδίνο, Αντρέα Παλομπαρίνι και Αλέξανδρος Τρίγκας.

Ακόμα και οι επικεφαλής της χώρας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμς και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, να βρίσκεται μαζί τους.

Εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα ήταν ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος για καιρό δεχόταν έντονη κριτική, ωστόσο στο τέλος βίωσε μόνο αποθέωση. Τόσο για την πρόκριση των "τριών λιονταριών", όσο και για την κίνησή του να παρηγορήσει τους ηττημένους του ημιτελικού.

Φυσικά, η βραδιά ανήκει στους παίκτες και τους φιλάθλους, οι οποίοι έζησαν μοναδικές στιγμές στο "Γουέμπλεϊ".

Αντιθέτως, οι Δανοί αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι για τη σημερινή απόδοση, αλλά όχι για την προσπάθειά τους σε όλο το τουρνουά.

Ο Κέιν αποχώρησε ως ο "χρυσός" σκόρερ της Αγγλίας, κάτω απ' την αποθέωση του κοινού.

Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Αγγλίας, που συνέχισαν το πάρτι στα αποδυτήρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Game Night" μετά τον δεύτερο ημιτελικό:

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ