CHAMPIONS LEAGUE

Το SPORT24 και τα Lay's σε καλούν να δείτε μαζί τους σπουδαίους ημιτελικούς του Champions League

Το SPORT24 και τα Lay's σε καλούν να δείτε μαζί τους σπουδαίους ημιτελικούς του Champions League

Στο Σπίτι της 24 MEDIA χτυπά και φέτος η "καρδιά" του Champions League. Τα Lay's και το SPORT24 σε καλούν να παρακολουθήσεις παρέα με τους δημοσιογράφους του site τα σπουδαία ματς των ημιτελικών αλλά και τον μεγάλο τελικό! Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο κείμενο και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Σπίτι της 24 MEDIA είναι για άλλη μια χρονιά το επίκεντρο του Champions League! Το SPORT 24 παρακολουθεί τα πιο κρίσιμα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τον καναπέ του House Twenty Four και από εκεί παράγει όλο το ειδησεογραφικό περιεχόμενο που χρειάζεται το site. Σε αυτό χρειάζεται τη συμμετοχή των αναγνωστών του. Τη δική σου συμμετοχή!

Η αρχή έγινε με τα προημιτελικά. Παρέα με τους αναγνώστες μας και φυσικά τα Lay's είδαμε ματσάρες και ζήσαμε δύο μοναδικές βραδιές. Γι' αυτό και το σκηνικό θα επαναληφθεί και στα ημιτελικά!

Τι θα γίνεται στο Σπίτι; Ένας δημοσιογράφος του SPORT 24 θα βρίσκεται κάθε φορά εκεί παρέα με τα Lay's, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για μια βραδιά μπάλας. Τι περιλαμβάνει το σκηνικό αυτό; Απλά αλλά αγαπημένα «συστατικά»: ένα άνετο σκηνικό, μια μεγάλη τηλεόραση με COSMOTE TV, λαχταριστά πατατάκια Lay's (δεν γίνεται χωρίς αυτά!), πολύ καλή παρέα και το σημαντικότερο: αθλητική ενημέρωση και τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του τσουλου.

Το SPORT24 και τα Lay's σε καλούν να δείτε μαζί τους σπουδαίους ημιτελικούς του Champions League

Σε αυτά τα τόσο σημαντικά βράδια του Champions League, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία και στους αναγνώστες μας να γίνουν μέρος της ομάδας του SPORT 24! Και με το δικό τους τρόπο να συμμετέχουν και εκείνοι στο όμορφο περιεχόμενο που θα ετοιμάσουμε για αυτά τα παιχνίδια. "Σύμμαχός" μας σε όλο αυτό θα είναι τα Lay's με τη μοναδική γεύση τους!

Η πρώτη από τις δύο βραδιές Champions League στο House Twenty Four θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 για το Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν ενώ την Τετάρτη 8 Μαΐου θα δούμε παρέα με τα Lay's τη μεγάλη αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν.

Αν θες, λοιπόν, να είσαι ένας από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που θα βρεθούν σε κάθε βραδιά στο Σπίτι της 24 MEDIA το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ