CHAMPIONS LEAGUE

Το Sport24.gr στον τελικό της Μαδρίτης

Το Sport24.gr στον τελικό της Μαδρίτης
chl_2010_5_22_20_25_17

To Sport24.gr βρίσκεται στο Μπερναμπέου και σας μεταφέρει το κλίμα από τον τελικό (vds)

Δειτε συνθέσεις στο LIVE του Sport24.gr.

Πανδαισία του κόκκινου και του μπλέ έχει κατακλύσει τη Μαδρίτη, που είχε συνηθίσει στο λευκό της Ρεά*.

Όμως η Μπάγερν και η Ιντερ έχουν την τιμητική τους, αφού αυτές είναι που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ισπανική πρωτεύουσα έχει χάσει την ηρεμία της λοιπόν και είναι λογικό (θα μπορούσε να είναι χειρότερα για τους Μαδριλένους, αν είχαν έρθει Άγγλοι, αλλά για πρώτη φορά μετά το 2003, στον τελικό ο μόνος Άγγλος θα είναι ο ρέφερι του αγώνα!).

Από χθες το απόγευμα όλη η Μαδρίτη, ιδιαίτερα στο κέντρο θυμίζει...γήπεδο. Ιδιαίτερα οι συναντήσεις των φίλων των δύο ομάδων είναι συχνές αλλά σε εξαιρετικά κόσμιο επίπεδο το σημειώνουμε ιδιαίτερα αυτό.



Στο μετρό βρίσκονται πολλές φορές μαζί και πάνε για μπύρα ή για βόλτα όπου και σε κάποια στιγμή οι παρέες χωρίζουν. Εκεί στο μετρό πάντως βρήκαν...σύμμαχο οι φίλοι της Ιντερ, ένα μουσικό που έπαιζε με το τύμπανό του στους ρυθμούς των Ιταλών.



Οι άνθρωποι ασφαλείας για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο έχουν χωρίσει τους οπαδούς σε ζώνες των δύο ομάδων ακόμα και στους σταθμούς του μετρό. Όπου δεν υπάρχει αυτό βλέπουμε έναν αστυνομικό να παίζει το ρόλο του διαιτητή και να στέλνει δεξιά τους φίλους της Ιντερ και αριστερά της Μπάγερν.



Οι Ιταλοί αρχίζουν πρώτοι το τραγούδι, αλλά οι Γερμανοί που ήταν γενικά πιο ήσυχοι σε συνθήματα, έχοντας πιει και τις μπυρίτσες τους, δείχνουν ότι έχουν καλή φωνή. Ο απέναντι συρμός έχει σταματήσει και τους χαζεύουν ακόμα και οι οδηγοί (!) ενώ οι επιβάτες έχουν βγάλει τα κινητά, τις μηχανές και τις βιντεοκάμερες και τραβάνε...



Τελικά οι πρώτοι φίλοι της Ιντερ φτάνουν στο γήπεδο και ο συνωστισμός είναι πολύ μεγάλος από νωρίς.



Όμως κανείς δεν σκέφτεται να κάνει επεισόδια, διότι η έφιππη (και όχι μόνο) αστυνομία αγρυπνεί.



LIVE by Freddos


LIVE θα κάνει και ο Freddos , με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μπορείτε να συμμετέχετε, να μοιράζεστε εντυπώσεις αλλά και να κερδίσετε δώρα.

Το μεγάλο αφιέρωμα του Sport24.gr

Διαβάστε το μεγάλο αφιέρωμα του Sport24.gr στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ . Η πορεία των δύο μονομάχων , οι τελικοί που έχουν διεξαχθεί στο Μπερναμπέου , τα έξι πρωταθλητριών που έχουν κατακτήσει οι δύο φιναλίστ, η μονομαχία Μουρίνιο-Φαν Χάαλ και οι Ιταλογερμανικές κόντρες στο pre-game του Sport24.gr. Επίσης, απολαύστε τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα και δείτε τα αποκλειστικά βίντεο από τον απεσταλμένο μας στην Μαρδίτη.




































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ