STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ

Το SPORT 24 στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ οπαδοι

Το SPORT 24 είναι στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ (19:00 SS1). Εν αναμονή της σέντρας το SPORT 24 σας παρουσιάζει το... παρελθόν του ΑΕΚ-ΠΑΟ (vds)!

- Οι δυο ομάδες βγαίνουν για την επίσημη παρουσίαση και την έναρξη της αναμέτρησης. Παρακολουθείστε Live το μεγάλο ντέρμπι απο το SPORT 24.

- Αποθέωση για τον Μπλάνκο και Κωστένογλου όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της ΑΕΚ. Την ώρα που ο εκφωνητής ανακοίνωνε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ακούστηκαν πολύ έντονες αποδοκιμασίες όταν προβλήθηκε το όνομα του Νταμ Ν'Ντόι...

- Οι προβλέψεις της ΠΑΕ για 40.000 θεατές φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς αρκετές θύρες έχουν γεμίσει...

- Αξίζει ν' αναφερθεί οτι στους δυο πίνακες προβλήθηκαν στιγμιότυπα απο τον αγώνα Νέων των δυο ομάδων που έγινε το Σάββατο, όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

- Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους και οι φροντιστές τους έδωσαν νερό πριν μπουν στα αποδυτήρια. Τέλος η προθέρμανση και για τους "πράσινους" που πάνε στ' αποδυτήρια.

- Οι δυο ομάδες μπορεί να συνεχιζουν την προθέρμανση, όμως οι φωτογράφοι παίρνουν θέσεις... μάχης μπροστά απο την φυσούνα για την επίσημη παρουσίαση των δυο ομάδων.

- Το σόου συνεχίζεται στους φωτεινούς πίνακες. Μετά τα προηγούμενα ντέρμπι προβάλλονται εικόνες απο τις εξέδρες με όμορφες παρουσίες και αρκετά παιδιά.

- Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλευρά των οργανωμένων, τα επίσημα αλλά και οι θύρες δίπλα στα VIP έχουν γεμίσει, ενώ κάτι ανάλογο πάει να γίνει και στο "πέταλο" προς την πλευρά της Λ. Κηφισίας.

- Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των δυο ομάδων στους φωτεινούς πίνακες προβάλλονται στιγμιότυπα απο παλιότερες αναμετρησεις των δυο ομάδων υπό τους ήχους ροκ κομματιών.

- Δυο φορές έχει γραφτεί στους φωτεινούς πίνακες του γήπεδου μήνυμα οτι υπάρχει κλειστό κύκλωμα καμερών που παρακολουθεί τις εξέδρες.

- 18.22: Αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ που βγήκαν για προθέρμανση στην πλευρά προς την Λεωφόρο Κηφισίας. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες. Οι "πράσινοι" θα κάνουν το πρόγραμμα τους μπροστά απο τους οργανωμένους της Ένωσης.

- "Μετά τον Ηρακλή σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο" δήλωσε στο πρόγραμμα του αγώνα ο Άκης Ζήκος. Ο μέσος της Ένωσης τόνισε οτι θέλει να "ξεφύγει απο το ποδόσφαιρο" μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.

- Ένα λεπτό μετά βγήκε για προθέρμανση η τριάδα των διαιτητών και στις 18.16 οι δυο τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, Γκαλίνοβιτς και Μάλαρτζ, που έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών.

- Στις 18.13 εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο οι δυο τερματοφύλακες της ΑΕΚ, Μάχο και Μορέτο. Ο Αυστριακός τερμαοφύλακας πήγε στην εξέδρα και χειροκρότησε, μια κίνηση που ξεσήκωσε τους οπαδούς ν' αρχίσουν συνθήματα για νίκη στο ντέρμπι.

- Τελικά δεν θα είναι ο Μανούτσο στην αποστολή. Ο Αγκολέζος επιθετικός μαζί με τον Σέριτς είναι αυτοί που αποκλείστηκαν. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Αφρικανός φορ δεν είναι στην αποστολή.

- Έχουμε φτάσει τις 18.00 και ο Πεσέιρο δεν έχει ανακοινώσει την 18άδα. Αυτή την ώρα δίνει τις τελευταίες οδηγίες στην ενδεκάδα που έχει επιλέξει και στη συνέχεια θ' αποφασίσει ποιοι θα μείνουν στην εξέδρα.

- Η πλευρά των οργανωμένων είναι δεδομένο οτι θα γεμίσει γρηγορότερα απο οποιαδήποτε άλλη θύρα. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει το τραγούδι...

- Τα δυο "πέταλα" αρχίζουν τα συνθήματα και η εξέδρα παίρνει "χρώμα". Όσο περνάει η ώρα υπάρχει όλο και μεγαλύτερη κινητικότητα στις εξέδρες, με την ΠΑΕ να εκτιμά οτι θα βρεθούν 40.000 θεατές στο ΟΑΚΑ.

- Αρχίζουν να "ζεσταίνονται" τα πράγματα στην εξέδρα, με τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα εις βάρος του Παναθηναϊκού, ενώ έσκασαν 1-2 δυναμιτάκια.

- Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Ζοσέ Πεσέιρο αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-2-1. Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Γκούμας, Μόρις, Μάτος, Τζιόλης, Σιμάο, Καραγκούνης, Ν'Ντόι και Σαλπιγγίδης είναι οι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού.

- Έξι λεπτά αργότερα οι παίκτες του "τριφυλλιού" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ που αρχίζουν να συγκεντρώνονται στις εξέδρες, κυρίως στην πλευρά των οργανωμένων...

- Στις 17.32 έφθασε στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου κατέβηκε πρώτος απο το πούλμαν, ενώ απο πλευράς παικτών ο Παπαδόπουλος εμφανίστηκε πρώτος και ο Γκούμας τελευταίος. Αποδοκιμασίες απο 30 οπαδούς που είχαν οπτική επαφή με την αποστολή του "τριφυλλιού".

- 17.23: 'Ενας φυσιοθεραπευτής της ΑΕΚ (φορούσε την εμφάνιση της ομάδας) πήγε να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας, όμως οι αστυνομικοί του απαγόρευσαν την είσοδο γιατί τον πέρασαν για οπαδό (!), με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση μερικών δημοσιογράφων για να λυθεί η παρεξήγηση...

- Η έκπληξη του Νίκου Κωστένογλου είναι στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Μάχο θα είναι κάτω απο τα δοκάρια. Ο τελευταίος αγώνας του Αυστριακού ήταν στις 23/12 (Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-4). Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην ενδεκάδα της Ένωσης: Μάχο, Αρουαμπαρένα, Μπούρμπος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Ράμος, Ζούλιο Σέζαρ, Ριβάλντο, Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο.

- Πέντε λεπτά αργότερα, οι παίκτες της Ένωσης βγήκαν για ελάχιστα δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως επέστρεψαν στ' αποδυτήρια. Οι λιγοστοί οπαδοί που είναι ήδη στις εξέδρες τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα για νίκη.

- Στις 17.10 έφθασε η αποστολή της ΑΕΚ με συνοδεία τριών περιπολικών, τριων μοτοσυκλετιστών και μιας κλούβας των ΜΑΤ. Πρώτος κατέβηκε ο Κωστένογλου, τελευταίος ο Καλόν. Συνθήματα υπέρ Λυμπερόπουλου, Ριβάλντο και Δέλλα (έπαιζε με ένα κομπολόι) απο 20 οπαδούς που ήταν κοντά στα αποδυτήρια της Ένωσης.

- Δυο ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, όπως είναι λογικό δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στις εξέδρες. Αντίθετα, εντός αγωνιστικού χώρου τακτοποιούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Τοποθετούνται οι διαφημιστικές πινακίδες και ποτίζεται το γήπεδο...



















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ