EUROPA LEAGUE

Το SPORT 24 στο "Κλ. Βικελίδης"

Το SPORT 24 στο "Κλ. Βικελίδης"
Αρης οπαδοι

Συμπλοκές των οπαδών του Ερ. Άστερα με την αστυνομία έξω από το Βικελίδης. Το SPORT 24 μεταδίδει

* 20:15. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση για μία αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης".
* 21:11. Η βασική ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα κάνει την εμφάνισή της για το ζέσταμά της.

* 21:15. Η σειρά των "εκλεκτών" της ενδεκάδας του Άρη να βγουν από την φισούνα των αποδυτηρίων.

* Στην οθόνη του "Κλεάνθης Βικελίδης" παίχτηκε μήνυμα κατά του ρατσισμού, καλωσόρισμα των Σέρβων και ανακοίνωση με το οποίο καταδικαζόταν το επεισόδιο που έγινε το μεσημέρι στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης.

* Πανό του συνδέσμου SUPER 3 από το Νις της Γιουγκοσλαβίας βρισκόταν στην άκρη της Θύρας 3.

* 21:35. Οργανωμένος φίλαθλος του Άρη από την βούλα στην σέντρα του γηπέδου έδινε το σύνθημα στην κερκίδα φροντίζοντας να ζεσταίνει με τον δικό του τρόπο την ατμόσφαιρα.

* 21:43. Η είσοδος των δύο ομάδων είναι γεγονός και η κερκίδα παίρνει φωτιά με τον ουρανό της Θεσσαλονίκης να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα.

* 21:44. Οι πρώτοι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα κάνουν την εμφάνισή τους στην θύρα 4 μέσα σε αποδοκιμασίες.

* 21:45. Ξεκινά η παρουσίαση των δύο με το άκουσμα του ονόματος του κάθε ποδοσφαιριστή του Άρη να ακούγεται ρυθμικά το "Άρης, Άρης".

* Το παιχνίδι ξεκινά με τον Ερυθρό Αστέρα στην σέντρα με τον Κόρομαν να αφήνει για τον Μιλιγιας.

* Όρθιοι και με την δική τους αγωνία παρακολούθησαν τα πρώτα λεπτά της συνάντησης οι δύο τεχνικοί Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μίλοραντ Κοσάνοβιτς.

* Πρίττας, Παπάζογλου και Καράμπελας ήταν οι τρεις πρώτοι παίκτες που σήκωσε ο "Ντούσκο" για ζέσταμα δίπλα από τον πάγκο του Άρη σχεδόν με το ζέσταμα.

* Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Άρη στο πρόσωπο του πρώτου βοηθού του Ρώσου διαιτητή, Νικολάι Ιβάνοφ, και συμπατριώτη του, Νικολάι Γκολούμπεφ.

* Με το σύνθημα "Αρειανάρα βάλε ένα γκολ" οι φίλαθλοι του Άρη προσπάθησαν από τις κερκίδες να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Σάσα Ραντζέλοβιτς.

* Στο 18΄ η υποψία παρουσίας φιλάθλων του Ολυμπιακού ανάμεσα στους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη από τους φιλάθλους του Άρη.

* Στο 20΄ γίνεται αισθητή ρίψη δακρυγόνων στον γύρω χώρο έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης" λόγω συμπλοκής φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα και των δυνάμεων της Αστυνομίας για το λόγο ότι πήγαν να μπουν χωρίς να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο.

* Στο 21΄ το λάθος του διαιτητή Ιβάνοφ να μην δώσει το φάουλ έξω από την περιοχή του Ραντζέλοβιτς ξεσήκωσε την κερκίδα και ακόμα περισσότερο όταν δευτερόλεπτα μετά διέκοψε το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον διεθνή Βολιβιανό του Άρη.

* Στο 24΄ η εμφάνιση της σημαίας του Ολυμπιακού στην θύρα 4 όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα επιβεβαιώνει την φημολογία που είχε αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα στην Θεσσαλονίκη και ανάβει τα αίματα στην κερκίδα.

* Στο 28΄ η ρίψη κροτίδας στην θύρα 4 «παγώνει» για δευτερόλεπτα τα πάντα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

* Στο 31΄ τα αίματα ανάβουν ακόμα περισσότερο μεταξύ των φιλάθλων που βρίσκονταν στην θύρα 4 και αυτών του Άρη ακριβώς δίπλα από το κάγκελο που τους χώριζε.

* Στο 34΄ ακούγεται για πρώτη φορά από την θύρα 4 όπου ήταν να βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα το σύνθημα "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός".






































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ