ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Καραϊσκάκη μικρά Γκάρα

Το SPORT 24 βρίσκεται στο Φάληρο και μεταφέρει το κλίμα πριν από τη ρεβάνς ΟΣΦΠ-Αστέρας

*17:00... Μία ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, ο καιρός στο Φάληρο είναι εξαιρετικός και προϊδεάζει για όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα.
*17:07... Οι δύο τερματοφύλακες του Αστέρα Τρίπολης, Αμπάρης και Αναστασόπουλος, βγήκαν για προθέρμανση μέσα σε χλιαρές αποδοκιμασίες.

*17:16... Αντώνης Νικοπολίδης και Πάβελ Κόβατς πάτησαν χορτάρι και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τερματοφύλακας επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της πειραϊκής ομάδας, μετά τον τραυματισμό του στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

*Συνέντευξη του Πάβελ Κόβατς φιλοξενεί το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη βασική εντεκάδα στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς εναντίον του Λεβαδειακού για τη Super League, χαρακτήρισε μοναδικό συναίσθημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος (πρόκειται, άλλωστε, για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του) και επισήμανε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η εξασφάλιση και του Κυπέλλου προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν με επιβλητικό τρόπο.

*17:19... Στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι κάνουν προθέρμανση μπροστά από την εστία που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της "Θύρας 7".

*17:26... Μέσα σε έντονες επιδοκιμασίες, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βγήκαν στο γήπεδο για το καθιερωμένο ζέσταμα.

*17:40... O Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, εκτός του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση. Η εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

*Ο Ντουντού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο δεύτερο ημιτελικό, καθώς αν δεχθεί κίτρινη κάρτα θα απουσιάσει από τον τελικό της διοργάνωσης, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού.

*17:46... Οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του αγώνα άρχισε.

*17:50... Η εντεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Αμπάρης, Αργυρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Φλάβιο, Μπαστία, Καρντόσο, Ζαϊρί, Τσέζαρεκ, Φιλομένο.

*18:00... Σέντρα του αγώνα. Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρίσκονται περίπου 25.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Παρακολουθείστε την αναμέτρηση από την live πλατφόρμα του SPORT 24.


















TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ